• Namuose
  • Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
  • 30ml Auto Automobilių Variklių deginių Švaresnis Variklis Valymo Agentas, Automobilių Variklio Anglies Šalinimas, Stabdžių-Dėvėti Švarius Automobilių Reikmenys

30ml Auto Automobilių Variklių deginių Švaresnis Variklis Valymo Agentas, Automobilių Variklio Anglies Šalinimas, Stabdžių-Dėvėti Švarius Automobilių Reikmenys

€2.32 €1.28
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - Goxfaca

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Savybės:

1. Variklio riebalų valiklis pašalina kenksmingas indėlių ir optimizuoja efektyvumą.

2. Variklio valiklis gali padėti jums taupyti pinigus, sumažinant kuro sąnaudas.

3. Į nuriebintojas automobilių pašalina sunkiausias tepalą, purvą ir nešvarumus nuo visų transporto priemonių variklius.

4. Automobilio variklio švaresnės, taip pat galima valyti kitus komponentus.

5. Jums nereikia pašalinti katalizinis konverteris naudoti variklio valikliu ir nuriebintojas tiesiogiai.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Automobilių variklių cleaner

Grynoji Talpa: 30mL

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių variklio švaresnis*1

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos efektai, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvos, kuri parodė nuotraukas.

2. Atleisk, šiek tiek matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Nuimkite Variklio Indėliai: galite naudoti variklio riebalų valiklis lengvai švarios jūsų automobilio variklis indėliai taip, kad jūsų variklio charakteristikos bus gerokai pagerėjo.

2.Sumažinti Vartojimą: Kai naudojate engine cleaner švaraus jūsų automobilio variklio našumą, variklis bus geresnis, kurie gali padėti jums išsaugoti automobilio degalų suvartojimą.

3.Galinga Formulė: puikus nuriebintojas automobilių pašalinti sunkiausias tepalą, purvą ir nešvarumus nuo visų transporto priemonių variklių, paliekant savo variklio valikliu ir efektyviau.

4.Plačiai Naudojamas: automobilių variklių valiklis gali būti naudojamas ne tik valyti automobilio variklį, bet taip pat švarus ir kitos dalys, pvz., deguonies davikliai, kuro purkštuvus, cilindro galvutės, ir beveik visi automobilių eksterjero dalys.

5.Lengva Valyti: Jums tiesiog reikia tiesiog supilkite variklio valikliu ir nuriebintojas į baką nenuimant katalizinis konverteris, labai lengva valyti.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *