• Namuose
  • Automobilių Plovimas Ir Priežiūra
  • Automobilių Vandeniui Rainproof Anti-Rūko Danga Agentas Automobilių Dažai Poliravimo Auto Galinio Vaizdo Veidrodėlis Transporto Priemonė Švaresnis Kristalų Vaškas Spray

Automobilių Vandeniui Rainproof Anti-Rūko Danga Agentas Automobilių Dažai Poliravimo Auto Galinio Vaizdo Veidrodėlis Transporto Priemonė Švaresnis Kristalų Vaškas Spray

€7.18 €3.58
Sandėlyje

  • Prekės Svoris - 100g
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo - ce
  • Specialios Funkcijos - Kita
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas - 30ml 100ml
  • Modelio Numeris - Automobilių skystųjų kristalų automobilių vaškas, automobilių dažai

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

30/100ml Automobilių Stiklo priekinio, galinio Stiklo Šoniniai Langai Anti-rūko Danga Skysčio Purškimo Rainproof Agentas Stiklo Stabdžių Garinimo Vandeniui Cleaner

Kulka Taškų:

1、Automatinis Plėvelės Susidarymas: Ši vandeniui automobilių danga pagerina matomumą naktį ir drėgnas oras, ir pagerina vairuotojo saugumą.Ji taip pat gali automatiškai ir greitai formos vandens blokavimo plėvelės ant stiklo paviršiaus, taip, kad rezultatų priekinio, galinio stiklo valytuvas, yra geriau.

2、Aišku, ir Puikiai Vizija: užkirsti Kelią vandens iš drėkinimo priekinio stiklo ir galinio vaizdo veidrodis automobilio.Nematomas sluoksnis yra sukurtas, siekiant išvengti drėgmės ir lietaus, todėl jums nereikia valyti stiklo dažnai.Ji taip pat gali būti naudojamas motociklo šalmas Padengti.

3、Vandeniui Technologija: Ši stiklo danga nėra silikono formulė, bet užtikrinamas ilgesnis ir stipresnis poveikis atsparumas aplinkos veiksniams.Jis yra bekvapis, ilgalaikis, kvėpuojantis, nematomas ir super hidrofobinės.

4、Multi-purpose: Naudoti šią atsparus vandeniui danga agentas gydyti jūsų automobilio langų ir galinio vaizdo veidrodėlių, arba juos taikyti vonios kambarys stiklo, šurmulio, veidrodžiai, stiklo durys, ir tt., aiškesnių.

5、Lengva Naudoti: Lengvai pašalinti nešvarumus, augintinių, seilių, riebalų, pirštų antspaudų, medžių sula, klaidas ir pan.ant stiklo paviršių, pavyzdžiui, stiklai, langai ir veidrodėliai.Tiesiog purškimo į reikiamą plotą be poliravimo, kuris yra paprastas ir greitas.

Savybės:

1. 100% visiškai naujos, greitai vandeniui atsparus stiklas, veiksmingą purškalą.

2. Aiškią ir skaidrią viziją, saugaus vairavimo.Lengva valdyti, purškimo ir nuvalykite.

3. Gydyti jūsų automobilio langų ir galinio vaizdo veidrodėliai su šiuo atsparus vandeniui danga agentas, arba juos taikyti vonios kambarys stiklo, šurmulio, veidrodžiai, stiklo durys, ir tt., aiškesnių, greičiau ir lengviau naudoti.

Specifikacija:

Pavadinimas: atsparus Vandeniui danga agentas automobilių stiklai

Medžiaga: PE

Talpa: apie 30ml/100ml

Dydis: apie 11*2.8 cm/4.33*1.1(30ml); 14.5*3.5 cm/5.71*1.38 visų(100 ml)

Pakavimo Sąrašas:

Automobilių Stiklas Atsparus Vandeniui Danga Agent*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Greičio Filmas Formavimas】Auto Lietaus Agentas yra veiksminga automobilių atsparus vandeniui danga agentas, ir jį gali automatiškai ir greitai formos vandens sluoksnis antiblokavimo plėvelės ant stiklo verneer.

2.【Išlaikyti Aiškų Vaizdą】Automobilių Stiklo Anti Rūko Rainproof Agentas, kuris apsaugo viziją, aišku, ne tik pagerina matomumą naktį ir drėgnas oras, bet taip pat daro priekinio, galinio stiklo valytuvų atlikti geriau.

3.【Pasirinktos Medžiagos】Pasirinktos medžiagos, Auto Lietaus Agentas Spray yra bekvapis, ilgalaikis, kvėpuojantis, nematomas, ir super-hidrofobinės, ir pagaminta iš geros kokybės PE ingredientų.

4.【Lengva Naudoti】Tiesiog purškimo Automobilio Stiklas atsparus Vandeniui Danga Agentas norimą sritį.Automobilių padengimo medžiaga yra patogu naudoti ir nereikia poliravimas.

5.【Plačiai naudojamas】Auto Lietaus Agentas Automobilio Stiklas turi platų naudoja.Ir jis gali būti naudojamas jūsų automobilio langų ir galinio vaizdo veidrodėlių, ar taikyti jį ant vonios kambarys stiklo, makiažo veidrodžiai, stiklas, stiklo durys, ir tt.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *