Oda Švaresnė Už Automobilio 500ml Efektyvi Automobilio Salono Valiklį, Odos Automobilio Seat Cleaner Automobilių Valymo Reikmenys Automobiliams, Motociklams

€18.45 €9.22
Sandėlyje

  • Prekės Tomas - 500ML
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Svoris - 500g
  • Modelio Numeris - Oda Švaresnė

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Kulka Taškų:

1.Nesukeliančio: Tai automobilio salono valiklis švelniai ant rankų ir drabužių, ir tai nėra pažeisti automobilio interjero.Jis yra lengvas formulė, kuri šalina nešvarumus ir dėmes, išlaikant paviršiaus vientisumą.

2.Efektyvus valymas: Tai automobilio salono valiklį, veiksmingai tirpdo ir pašalina visų tipų nešvarumus ir žymes nuo jūsų automobilio odos, vinilo, audinio medžiagos, paliekant jiems švarus ir šviežias.

3.Efektyvi ir praktiška: Tai automobilio salono valiklį, pašalina dėmes greitai ir kruopščiai, todėl jūsų automobilio išvaizdą ir kvapą naujas ilgą laiką.Jis yra patogus ir lengvas dizainas su greitai jungiklis, kuris leidžia jums purškimo ir nuvalykite dėmes be vargo ir rūpesčių.

4.Universalus naudojimas: Šis automobilio salono valiklį, veikia ant bet kokios medžiagos, nuo vairo, audinio, odos.Ji valo toli dulkes ir nešvarumus lengvai, todėl jūsų automobilio išvaizdą, naują ir kvapas puikus.

5.Lengvas automobilio valymas : Tai automobilio salono valiklį, leidžia jums purškimo ir nuvalykite paviršių be vargo.Jis tinka valymo sėdynės, kilimai, skydus ir daugiau.

Aprašymas:

Automobilio Salono valiklis švelnios formulės, kuri galėtų valyti vairas, prietaisų skydelis, sėdynės ir dar daugiau.Jis padės jums atgaivina jūsų automobilio interjero malonus kvapas ir ilgalaikį poveikį.Tiesiog purškimo ir nuvalykite greitas ir lengvas valymas.

Specifikacija:

1. Dydis: 8*8*20cm/3.14*3.14*7.87 cm

2. Talpa: 500ml

Pakavimo Sąrašas:

Oda Švaresnė už Automobilio x 1

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *