• Namuose
  • Menai,Amatai & Siuvimo
  • 1Set Mediniai Blokavimo Valdybos Granny Aikštėje Nėrimo Valdybos Crafting Su Blokavimo Kilimėlis Blokavimo Valdybos Mezgimo Nėrimo

1Set Mediniai Blokavimo Valdybos Granny Aikštėje Nėrimo Valdybos Crafting Su Blokavimo Kilimėlis Blokavimo Valdybos Mezgimo Nėrimo

€11.36 €0.95
Sandėlyje

  • Parama - Dropshipping/didmeninės
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

1Set Mediniai Blokavimo Valdybos Granny Aikštėje Nėrimo Valdybos Crafting Su Blokavimo Kilimėlis Blokavimo Valdybos Mezgimo Nėrimo

Kulka Taškų: 1、[ Atitikti Savo "PASIDARYK pats" Būtini Poreikiai ] Nėrimo, Mezgimo Valdybos apima nėrimo pertvara ir jos pagrindo, plieno juostos, ir aštrių spyglių, galėtų patenkinti savo "PASIDARYK pats" būtina poreikius, labai praktiška ir patogu.

2、[ Saugu Naudoti ] Mezgimo Nėrimo Valdyba yra pagamintas iš aukštos kokybės ąžuolo medžiagos, poliruoti ir dažyti per kelis procesus, patvarus, lygus, bekvapis, be atplaišų ir saugus naudoti.

3、[ Stovėti ant Stalo ] Nėrimo Blokavimo Lenta yra įrengta maža ir lengva naudoti mažų medinių bazė, leidžianti ąžuolo austi nėrimo valdybos stovėti ant stalo, gali išvengti nugaros diskomfortą ir būti labiau linkę prie jūsų kaklo ir stuburo.

4、[ Su 196 Skylių ] Medinių Blokavimo Lenta yra skirta 196 skylės, kurių skersmuo yra 3 mm/0.12 ir tinkamo dydžio, tik jums tinka naudoti patogiai, leidžia jums mėgautis savo kūrinius, bet kada, bet kur.

5、[ Nuostabių Dovanų ] Medinių Mezgimo Valdyba yra puiki dovana mama ir močiutė, kuriame reikalingi daiktai, mezgimo, galėtų pareikšti savo šeima ir draugais, kolegomis, su nauja patirtimi ir mėgautis įdomus kūrinys.

Aprašymas:

Mezgimo Nėrimo Valdyba yra pagamintas iš aukštos kokybės ąžuolo medžiagos, todėl yra patvarus, lygus, bekvapis, be atplaišų ir saugus naudoti.Tai leidžia jums mėgautis savo kūrinius, bet kada, bet kur.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Mediniai Mezgimo Valdyba

Panaudojimas: audimas

Pakavimo Sąrašas ( neprivalomas ):

1pcs*4 colių Mediniai Mezgimo Valdybos(burbulas maišeliai, pakuotės)

6pcs*10cm plieno strypai

5vnt*aštrių spyglių

Arba

1pcs*7.7 cm Medinių Mezgimo Valdybos(kartoninė pakuotė)

10vnt*10cm plieno strypai

5vnt*aštrių spyglių

Arba

1pcs*9 cm Medinių Mezgimo Valdybos(kartoninė pakuotė)

12pcs*10cm plieno strypai

5vnt*aštrių spyglių

Arba

1pcs*9.3 colių Mediniai Mezgimo Valdybos(kartoninė pakuotė)

12pcs*10cm plieno strypai

5vnt*aštrių spyglių

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

+ Žymos

blokavimo valdyba

2 Atsiliepimai apie Produktą

  • Author

    labai MAŽAS

    Anon - 2023-08-14

  • Author

    Kokybės kaina 10!! Puikios būklės ir gerai baigiasi. Fit 4 grannys normalus matavimo puikiai. Atvyko 15 dienų anksčiau nei planuota

    Anon - 2023-08-01

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *