• Namuose
  • Menai,Amatai & Siuvimo
  • Mezgimo Nustatyti, Nėrimo Siūlai, Mezgimo Rinkinys Daugkartinio Naudojimo Ergonomiškas Mezgimo & Nėrimo Reikmenys Pradedantiesiems Nėrimo Rinkinys Mezgimas Vaikams

Mezgimo Nustatyti, Nėrimo Siūlai, Mezgimo Rinkinys Daugkartinio Naudojimo Ergonomiškas Mezgimo & Nėrimo Reikmenys Pradedantiesiems Nėrimo Rinkinys Mezgimas Vaikams

€45.20 €22.60
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - Puošybinės Rinkinys
  • Medžiaga - Nėrimo rinkinys

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Su šio rinkinio, smagiai mezgimas.Kabliukų galima kaip ergonomiškai garso, kaip įmanoma, iki minimumo sumažina rankos nuovargį ir padidinti savo komforto.Šis rinkinys yra tinkama už bet kokį projektą, nesvarbu, ar norite, kad žaislai, kepurės, šalikai, arba antklodės.Už savo šeimos narius arba draugus, kuriems patinka nerti, tai daro puiki dovana.

Specifikacija:

Medžiaga: PP+metalas+siūlai

Laikymo maišelis dydis: apie 18*14cm/7.1*5.5

Svoris: apie 580g

Pakavimo Sąrašas:

12* aliuminio oksido puošybinės,

9* puošybinės tipo,

6* siuvimo adatos,

5* ritinėliai, verpalai,

10* Ženklu atskaitą

3* twist adatos,

1* matavimo juosta,

1* liniuotės,

1* saugos žirklės,

1* Saugojimo krepšys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Paruoštas Naudoti: Šis nėrimo siūlų rinkinį sudaro 5 ritinėliai, vilna, 21 nėrimo adatos įvairių dydžių ir tipų, 10 žymeklis, sagtys, 6 siuvimo adatos, 3 tvist, adatos, žirklės 1, 1 juosta priemonė, 1 valdovas ir 1 saugojimo krepšys.

2.Įrengta Sklandžiai puošybinės: Mūsų puošybinės bus ne užkliūti arba padalinti siūlai po daug kartų poliravimas.Ir siūlų kamuoliukas yra minkštas ir tvirtas, todėl tai puikus pasirinkimas knitters.

3.Taikymo Ergonominiai Veiksniai: ergonomiškas dizainas ir minkšta puošybinės kelią vertus, nuovargis ir įdėti mažiau apkrauti savo pirštų ir riešų.Jos taip pat teikia patogi rankena.

4.Platus taikymo Sritis: padedant nėrimo rinkinį, galite laikyti 5 kamuolius siūlų, ir visos jūsų megzti ir nerti prekių tvarkingai organizuotas ir niekada prarasti ką nors naujo.Puikios mezgimo bet kur, įskaitant oro uostuose, parkuose, traukinių, laivų, arba namuose.

5.Puiki Dovana: Su dydžių ir įvairių spalvų pažymėtas lengva diferenciacija, tai nėrimo siūlų rinkinys bus staigmena jūsų draugams ir šeimos nariams.Tai graži dovana bet kokiai progai, įskaitant Kalėdų, Naujų Metų, ir gimtadienius.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *