• Namuose
  • Menai,Amatai & Siuvimo
  • Puošybinės Rinkinys Siūlų Kabliukai Nėrimo Rinkinys Daugkartinio Naudojimo Ergonomiškas Mezgimo & Nėrimo Reikmenys Pradedantiesiems Nėrimo Rinkinys Mezgimas Vaikams

Puošybinės Rinkinys Siūlų Kabliukai Nėrimo Rinkinys Daugkartinio Naudojimo Ergonomiškas Mezgimo & Nėrimo Reikmenys Pradedantiesiems Nėrimo Rinkinys Mezgimas Vaikams

€39.49 €15.01
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - Puošybinės Rinkinys
  • Medžiaga - Nėrimo rinkinys

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Mėgaukitės naudojant šį rinkinį nėrimo.Kabliukai yra su geriausia ergonomika įmanoma, kuri sumažina rankos nuovargį ir pagerina komfortą.Šis rinkinys puikiai tinka visiems projektams, ar norite, kad žaislai, kepurės, antklodes, ar šalikai.Ji taip pat daro puiki dovana nėrimo mylintis šeimos nariai ar draugai.

Specifikacija:

Medžiaga: PP+metalas+siūlai

Laikymo maišelis dydis: apie 18*14cm/7.1*5.5

Svoris: apie 580g

Pakavimo Sąrašas:

12* aliuminio oksido puošybinės,

9* puošybinės tipo,

6* siuvimo adatos,

5* ritinėliai, verpalai,

10* Ženklu atskaitą

3* twist adatos,

1* matavimo juosta,

1* liniuotės,

1* saugos žirklės,

1* Saugojimo krepšys

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Veikia Lengvai: nereikia ieškoti kitų nėrimo reikmenys, šis nėrimo siūlų rinkinys suteikia jums 5 ritinėliai, vilna, 21 nėrimo adatos įvairių dydžių ir tipų, 10 žymeklis, sagtys, 6 siuvimo adatos, 3 tvist, adatos, žirklės 1, 1 juosta priemonė, 1 valdovas ir 1 saugojimo krepšys.

2.Sukurta su Sklandžiai puošybinės: Mūsų puošybinės nebus sugauti ant siūlų arba padalinti verpalai, net ir po daugelio poliravimas.Be to, siūlų kamuolys yra tvirtas ir minkštas, todėl tai yra geras pasirinkimas tiems, kurie mėgsta mezgimo.

3.Optinum į Ergonomika: Ergonomiškas dizainas ir sklandžiai puošybinės nebus dirginti savo rankas, teikti patogi rankena, pagalba vengiant vertus nuovargis, ir sumažinti spaudimą ant jūsų pirštų ir riešų.

4.Plataus Taikymo: Jūs galite laikyti 5 kamuolius siūlų, visi jūsų megzti ir nerti prekių tvarkingai organizuotas, ir niekada neteks vėl ką nors su pagalba, nėrimo rinkinys.Puikios mezgimo, keliaujant ar bet kur kitur, įskaitant namuose, parkuose, traukiniuose, arba valtyse.

5.Graži Dovana: Nustebinti savo draugus ir šeimos su šiuo nėrimo siūlų rinkinys, kuris yra pažymėtas dydžių ir skirtingų spalvų, lengva atskirti.Tai puiki dovana Kalėdų, Naujųjų Metų, Gimtadienio ar bet kokia proga.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *