Klijų Valiklis Purškimo Lipdukas Valiklis Cleaner Spray Universalūs Veiksminga Adhesive Remover Liquid Darbo Vietos Ir Transporto Priemonių

€10.87 €5.43
Sandėlyje

  • Prekės Svoris - 150g
  • Išorės Bandymų, Sertifikavimo - BMK
  • Specialios Funkcijos - Universalūs Nešiojamų Veiksminga Klijų Valiklis, Skystis
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Tomas - 100ml
  • Modelio Numeris - Klijų Valiklis

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Klijų Valiklis - Ištirptų klijai lengvai ir greitai su šia galinga srove.Jokių paviršių žalą, jokių likučių, jokio vargo.Puikiai tinka etiketė valiklis ir taikomos transporto priemonių, baldų, stiklo ir dar daugiau.Kompaktiškas ir nešiojamas, nuneškite jį bet kur jums reikia.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Adhesive Remover

Talpa: 100ml

Pakavimo Sąrašas:

Klijų Valiklis * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Lengvas Lipdukas Šalinimas: Tai klijų valiklis spray yra galingas sprendimas, kuris gali sugriauti klijai sekundėmis, paliekant jums su švaraus ir lygaus paviršiaus.Nereikia naudoti jokių įrankių ar jėga, tiesiog purškimo ir nuvalykite nuo nepageidaujamų lipdukai.

2.Saugo Savo Daiktus: Tai klijų valiklis spray yra skirtas lengvas ingredientų, kad būtų galima saugiai pašalinti klijų likučius, nesugadinant paviršių arba jų spalva.Ji padeda atstatyti pirminę išvaizdą ir blizgesį jūsų daiktus su paprastu purkštuvu.

3.Patobulintas Paprastumo: Šis purškalas gali trinti jokių klijų iš stiklo, metalo ir kitų medžiagų, be vargo.Tai yra odos draugiškas ir žalia purškalas, kuris nesukelia jokios žalos odai ar aplinkai.Jis švelnus ir galinga formulė, kuri gali valdyti įvairių tipų klijų ir medžiagos, nepadarant jiems žalos.

4.Didžioji Naudojimas: nesvarbu, Ar jums reikia atsikratyti klijų ženklų paliko plakatai, baneriai, ar lipdukus, tai klijų valiklis purškalas gali jums padėti tai padaryti greitai ir be vargo.Jis veikia ant skirtingų paviršių, pvz., medienos, metalo, stiklo, ir PP.

5.Puikus Kelionės: Ar esate verslo kelionę, atostogas arba kelionę, šis lipdukas valiklis spray yra jūsų idealus kompanionas bet klijų pašalinimas iššūkis.Jis mažas ir patogus nešiotis, kad galite liaukis savo bagažą arba daiktadėžėje, ir ji mano, jaukus ir ergonomiška į savo rankas, kaip jūs purškimo bet lipni netvarka.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *