A5 Alyvuogių Žalią Šviesą Karvės Odos Rankinė Sąskaitą Knygoje " Europos Retro Notebook Dienoraštis, Užrašinė, Biuro Reikmenys

€28.61 €16.88
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

A5 Alyvuogių Žalią Šviesą karvės odos Rankinė Sąskaitą Knygoje " Europos Retro Notebook Dienoraštis, Užrašinė, Biuro Reikmenys Alyvuogių lauko kelionių spalva, kuri buvo didžiuojasi vaizdas giliai kalnų apsuptas neliestų miškų, nuo seniausių laikų.Paiešką meistriškai paprasto notepad korekcijai, naudojant rašomasis popierius, kurie skiria ypatingą dėmesį rašyti, ir, pagamintas iš karvės odos odos dangą.

Nes tai lengva padaryti, jūs galite padailinti ir granulių jis guminis dirželis arba pririšti.Taip pat, ji yra rekomenduojama klijuoti savo mėgstamą lipdukai ar naudojamos pašto ženklai ant sąsiuvinio pildymas cover.By tinkinti savo stilių, jūs galite mėgautis įdomus dėvėti ir raštu.

Tekstūros oda tampa labiau žavinga ir po ilgalaikio naudojimo, kuris taip pat yra būdingas karvės odos.Tikiuosi, jums bus jaustis laimingas, nes savo odos sąsiuvinis šiame pasaulyje!

Spalva:Alyvuogių Žalia

Medžiaga:karvės odos + popierius

Dydis:22x15.5cm

Pakuotės Turinys:

1 * odos knygą

1 * Lėktuvo Ornamentu

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *