Mielas Daliklis Mini Knygą Sticky Notes Rinkinys Asorti Dydžio Mokyklos Buveinė Kūrėjai Stalas Sąsiuvinis Ryškių Spalvų, Spalvinga

€6.90 €5.45
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - Hinmay
  • Stilius - Bloknotai
  • Funkcija - Lipnios
  • Magnetizmas - No
  • funkcija - Apdaila
  • Klijais Arba Ne - Taip

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Aprašymas:

【Įvairių Stilių】Ši pastaba yra įvairių stilių, trijų skirtingų dydžių, ir sodriomis spalvomis.Galite pasirinkti dydį ir spalvą jums reikia, pagal savo poreikius, kurie yra lengvai galite atskirti.

【Padėties nustatymo Etiketės】Šis paketas yra įvairių dydžių ir tipų pastabas.Nuimamas lipnios leidžia lengvai perkelti, ir jūs galite juos pašalinti, be ašarojimą popieriaus.Viena knyga gali patenkinti visus jūsų poreikius ir padėti jums palaikyti tvarką.

【Tvirtos Medžiagos】, Kad už šio lipni pastaba yra pagaminta iš kartono, tvirtas lipni pastaba nebus ašarų, susirangyti ar išsiliejęs rašalas.Jie yra paprasta naudoti, nešiojamų ir būna įvairių spalvų.

【Nešiojamų Dizainas】Šis rinkinys yra puikus būdas organizuoti ir išlaikyti visų rūšių užrašus vienoje vietoje.Tai tvarkingas, kompaktiškas ir plonas.Puikiai tinka laikyti arba mesti į savo maišą.Laikykite jį ant stalo arba į stalčių, kad būtų lengva pasiekti juos.

【Platus Appliaction】Šis rinkinys yra būtina turėti studentų, dėstytojų ir biuro darbuotojų.Tinka įrašymo svarbios pastabos pavyzdžiui, kursai, projektai, dokumentai, tyrimai, skyrius, datas, receptai ir rodmenys.

Specifikacija:

Medžiaga: popierius

Spalva: juoda,mėlyna,pilka,chaki

Matmenys(apytiksl.): (L x W x vidinį puslapį, balta ilgis x vidinį puslapį, balta x vidinį puslapį, geltona ilgis x vidinį puslapį, mažas ilgis)15.3 x 10 x 14 x 8 x 7,5 x 4,5 cm/6.02 x 3.94 x 5.51 x 3.15 x 2.95 x 1.77 colių

Pakuotė:

1 VNT x Sticky Notes Rinkinys

1 VNT x Pen

Pastaba:

1.Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2.Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *