1400pcs Puslapio Žymeklis Su Valdovas Lipniosios Juostelės Knygų Spalvos Rašomą Studentų Etiketės, Lipnių Mokyklos Buveinė Indeksas Skirtukus

€6.38 €5.49
Sandėlyje

  • Magnetizmas - No
  • Funkcija - Lipnios
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • funkcija - Apdaila
  • Klijais Arba Ne - Taip
  • Stilius - Bloknotai
  • Prekės Pavadinimas - Hinmay
  • Pritaikyti - No

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Aprašymas:

【Pakuotės Turinys】Jūs gausite 10 pak lipni, indeksas skirtukus, kiekvienas paketas apima 140pcs indeksas skirtukus, 7 skirtingų spalvų, kiekvienos spalvos 20pcs, iš viso 1400pcs indeksas skirtukus, su liniuotė lengvai išmatuoti, pakankamai kiekis ir spalvos dėl jūsų kasdieniniam naudojimui.

【Vandeniui Medžiaga】lipni indeksas skirtukus yra pagaminti iš eco-friendly PET medžiaga, atsparus vandeniui, patvarus, nėra lengva sulaužyti, saugu naudoti, ryškių spalvų, daro jį labiau pastebimas.

【Skaidrios Konstrukcijos】Naudoti skaidrios konstrukcijos, jūs galite lengvai nustatyti tekstą pagal notepad, padėti jums priimti pranešimus ir daugiau, labai patogus, sklandžiai rašyti.Tinka ballpoint ir gelio rašalo plunksnakočiai (tušinukas geriau veikia).

【Lipni】Ateina su lipnia, gali būti įterptas į knygos, lentos, kompiuteris, kompiuterių, šaldytuvų ir beveik visų kitų lygių paviršių ir pašalina švariai, taip pat, daugkartinio naudojimo.

【Įvairiomis Progomis】knygų, žurnalų, dienoraščiai, dokumentai, katalogai, žymėjimo ir kultūra, ir t.t.Tinka biure, mokykloje ir namuose, moksleiviai, mokytojai, tarnautojai, padėjėja ir pan.Mažas ir patogus nešiotis, lengva nešiotis.

Specifikacija:

Medžiaga: PET

Spalva: Rožinė, oranžinė, geltona, žalia, mėlyna, tamsiai mėlyna, violetinė

Kiekvienos Pakuotės Dydis(LxW): Apie 20x9cm/7.87x3.54inch

Kiekis: 10pack/komplektas(kiekvienoje pakuotėje apima 140pcs etiketės(7 spalvų, kiekvienos spalvos 20pcs), iš viso 1400pcs etiketes)

Komplektą sudaro:

1400pcs x Indeksas Skirtukus

Pastaba:

1. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti 1-2 cm skirtumai dėl rankinis matavimas.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *