• Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • Harupink Nagų Kirpimo mašinėlių Rinkinį, su Negyvas Odos Stūmikas Pločio, Žandikaulio Anga kojų nagų Kirpimo mašinėlės Nerūdijančio Plieno Vinys Cutter su Anti-Slydimo

Harupink Nagų Kirpimo mašinėlių Rinkinį, su Negyvas Odos Stūmikas Pločio, Žandikaulio Anga kojų nagų Kirpimo mašinėlės Nerūdijančio Plieno Vinys Cutter su Anti-Slydimo

€10.76 €8.61
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

[Wide Žandikaulio Angą] Šis nagų clipper ateina su aštriais lenktas žandikauliai platūs, kad galima atidaryti iki 15 mm, patogus jums manikiūro sunku nagus, tinka stori nagai ar auga į vidų nagai, kuri yra praktiška ir patikima.

[Kokybės Nerūdijančio Plieno Medžiagos] Šis nagų clipper su negyvas odos stūmikas yra padaryta pakartotinai poliravimo ir šlifavimo procesas, pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, aštrus, patvarus ir tvirtas, pjovimo sklandžiau ir tiksliau, ne nelygius arba ašarojimas.

[Praktiniai Dizaino & Patogu Naudoti] Šis nagų clipper yra sukurta gera sverto ir plačiai sparnai, su neslidžia rankena, ir sutvirtintas papildomai koncentracija, patogus ir lengvas naudoti.

[Sklandžiai Nagų Kirpimas] Šis nagų clipper ateiti su labai staigiai lenkti nerūdijančio plieno peiliukai, apdaila sklandžiai ir išvengti nagų padalijimas, į vidų kojų nagų augimą ir kitų problemų.

[Domu Dovana] Šis nagų clipper tinka vyrams ar moterims sunku nagai, ypač pagyvenusiems žmonėms.Jis yra mąstantis dovana šeimai ar draugų, Kalėdų, gimtadienio, Motinos Diena, Tėvo Diena, Padėkos ir kt.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Nagų Kirpimo mašinėlės, skirta storiems Nagai

Spalva: Sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Nagų cutter dydis: 8.8x1.6mm

Pastaba:

1. Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslios spalvos.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1 x Nagų Clipper

1 x Negyvas Odos Stūmikas

1 x Flanelė Krepšys

Tvirtas Nagų Kirpimo Mašinėlės,Anti-Slip Rankena Kojų Nagų Kirpimo Mašinėlės

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *