• Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • Baltų Dantų Pasta, Dantų Ženšenio Propolio dantų Pasta Už Blogą Kvapą Ir Baliklių 100g Giliai Valymo Burnos Priežiūros Prarasti Dantys

Baltų Dantų Pasta, Dantų Ženšenio Propolio dantų Pasta Už Blogą Kvapą Ir Baliklių 100g Giliai Valymo Burnos Priežiūros Prarasti Dantys

€14.11 €7.05
Sandėlyje

  • Elemento Tipas - Dantų pasta
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius - Vienas Vienetas
  • Modelio Numeris - Ženšenis Balinimas Dantų Pasta
  • Amžiaus Grupė - Suaugusieji
  • Kiekis - 1 gabalas
  • NET WT - 100g

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Savybės:

Balinimo Dėmes Šalinant dantų Pasta yra natūralus Ženšenio Propolio sudedamųjų dalių, kurios gali veiksmingai ir greitai pašalinti metų dėmes sukelia kavos, arbatos, vyno, kad jūsų šypsena žymiai baltesni.

Mūsų dantų pasta naudoja švelnus natūralių ingredientų, kurie yra saugūs kasdieniam naudojimui, ir prisidėti prie bendros burnos sveikata.Į reclean ing natūralus skonis daro jūsų burnoje jaučiasi švarus .

Geras Burnos kvapas: Mūsų dantų pasta ne tik padeda išvengti blogą burnos kvapą, bet taip pat padeda jums valyti lt kvėpavimą ir, kad jums šypsena labiau užtikrintai.

Patvari gera : Mūsų dantų pasta saugo jūsų kvėpavimas švarus visą dieną, padeda pagerinti jūsų nuotaiką ir pasitikėjimą.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Laisvi Dantų Priežiūra, Dantų Pasta

Specifikacijos: 100g/VNT

Natūralių Ingredientų: Saugus ir švelnus natūralių ingredientų.

Kam: Visiems

pakavimo sąrašas:

Laisvi Dantų Priežiūra, dantų Pasta x1

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Lengvas Ir Ne Erzina】Dantis balinti dantų pasta dirba švelnus, švarus ženšenio propolis sudėtis švelniai nuimkite plokšteles tarp dantų, gydyti burnos sveikatos problemoms spręsti, ir palaikyti dantenų.Tai ilgalaikis teigia, malonus ir švarus burną.

2.【Veiksmingą Burnos Priežiūros】Mūsų unikali Balta dantų pasta veiksmingai burnos priežiūros palaiko sveikas dantenas.Balta dantų pasta suteikia natūralią gaivus pojūtis.

3.【Giliai White Dantų 】Jūsų šypsena taps baltesni ir ryškesnis dėka dantų balinti dantų pasta, kad saugiai valo dantis.Mes galėjome atsisveikinti dėmes nuo šokolado, cigarai, kava, arbata, kvėpavimą, maisto likučius, ir dar daugiau.padėti prarasti dantų priežiūros

4.【Išsaugoti Sveikas Dantenas】Ji padeda sustabdyti, blogas burnos kvapas, dėl sveikesnės dantenos ir naujesnis kvėpavimas!Ji taip pat kovoja su dantenų recesijos ir plokštelių didėjimas.Dantis balinti dantų pasta padeda, kad padėtų palaikyti sveiką dantenų padėti jums palaikyti burnos sveikata.

5.【Lengvas Ir Nešiojamų】Šių Sveikatos dantenų Dantų balinti dantų pasta yra nedideli ir gali būti dedamas tiesiai į maišą.Tai yra patogu mus nešiotis su mumis ir taip pat gali būti pateikiami bet kur.Mes galime lengvai naudoti šias Dantis balinti dantų pasta, kur mes norime.

+ Žymos

dantų pasta dantų ženšenio propolio dantų pasta

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *