• Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • Nagų Kremas, Kojų Nagų Stipriklis Remonto Kremas Nagų Stipriklis Nagu Priežiūros Nagų Stipriklis Maitinamasis Kremas Lengvas, Silpnas

Nagų Kremas, Kojų Nagų Stipriklis Remonto Kremas Nagų Stipriklis Nagu Priežiūros Nagų Stipriklis Maitinamasis Kremas Lengvas, Silpnas

€57.86 €28.93
Sandėlyje

  • Tipas - Odelės Aliejus/Mitybos Aliejus
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - Nail repair kremas
  • Elemento Tipas - Nagų Gydymas
  • NET WT - 30g
  • Kiekis - 1pc

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Nail Repair Kremas yra puikus sprendimas pažeistus nagus.Ji gali sukurti apsauginę plėvelę ant jūsų nagai būtų išvengta daugiau žalos.Ji taip pat yra maitinamųjų ingredientų išgydyti ir stiprinti savo nagus.Tai taip paprasta, kaip taikant nagų lakas.Jūs galite jį naudoti namuose ar pasidalinti ja su savo draugais.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Nail Repair Kremas

Neto masė: apie 30G

Bendras svoris: apie 50G

Pareigos: Remonto nagai ir nagai

Pakavimo Sąrašas:

Nail Repair Kremo * 1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Augalų Ir Žolių Ekstraktai: Atkurti savo nagus į jų natūralų grožį su šiuo kremu, kuriame yra augalų ir žolelių ekstraktai.Tai yra lengvas ir veiksmingas kremas, kuris maitina ir remontas jūsų nagai be žalos jūsų odai.Jis yra protingas ir lengvas pasirinkimas, kaip išspręsti nagų problemų.

2.Veiksmingai Remonto: Tai nagų kremas gali sukurti apsauginę plėvelę ant nago paviršių, kuris padeda atkurti ir išvengti pilkos spalvos nagai.Ji taip pat gali apsaugoti nagų nuo tolesnės žalos.Poveikis yra labai geras ir ilgalaikis.

3.Atsisveikinti Su Pilka Nagai: Su maitinamųjų ingredientų, tai nail repair kremas padeda jūsų nagai lėtai auga sveika ir gera, todėl jūs galite atsisveikinti su pilka nagai ir mėgautis gražus nagai.

4.Išgydyti Jūsų Nagai Greitai : Tai nail repair kremas yra paprastas ir greitas sprendimas jūsų nagų problemų.Ji veikia bet tipo nagai, ne panaikinti reikia.Tik švarus ir sausas, jūsų nagai, ir kremo, pavyzdžiui, nagų lakas.Tai padaryti ryte ir naktį, ir jūsų nagai bus atsigauti greičiau.

5.Nuostabi Dovana Nagų Sveikata: Šio nail repair kremas gali padėti tiems, kurie turi nagų problemų arba nori išlaikyti savo nagų sveikatai.Tai puiki dovana jūsų draugų, giminių ar artimųjų, kurie rūpinasi savo nagus.Jūs galite pateikti juos su šio kremo ant Kalėdų, gimtadienio ar bet kokia kita proga.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *