• Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • FRRK Plokščias Blynas Skaistybės Prietaisai su Metaliniu Šlaplės Kateteris Suaugusiems 18 Kreivė, Varpos Žiedai, Nerūdijančio Plieno BDSM Sekso Žaislai

FRRK Plokščias Blynas Skaistybės Prietaisai su Metaliniu Šlaplės Kateteris Suaugusiems 18 Kreivė, Varpos Žiedai, Nerūdijančio Plieno BDSM Sekso Žaislai

€48.31 €24.15
Sandėlyje

  • Prekės Pavadinimas - FRRK
  • Medžiaga - Nerūdijančio Plieno
  • Produktas - FRRK Plokščias Blynas Skaistybės Prietaisai
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius - Vienas Vienetas
  • Elemento Tipas - Varpos Žiedai
  • Pakuotė - Diskretiška pakuotė
  • Seksualinio Pobūdžio - No
  • Prašymas - vyrai užrakinti varpos
  • Modelio Numeris - FRRK-176
  • Nepadori Nuotrauka - No

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Mes rekomenduojame, kad jei tu nori padaryti su partneriu/ponia, kad jūs turite pilną ir nuoširdus pokalbis, kuris leis jums, kad abu sutinka pagrindus, tai bendrų interesų.Sąžiningumas ir Pasitikėjimas yra raktas.

1 DYDIS

Prašome atkreipti dėmesį perkant, kad jums pasirinkti tinkamą dydį.

Kaip klientas, jūs ieškote bei montavimo skaistybės narve, aptemptas pakankamai užkirsti kelią erekcija, bet ne tiek stora, kad tai skausminga dėvėti arba gabalai nuo kraujo tekėjimą.

2-PRIEMONĖ YOUSELF

Du atskiri būtinus matavimus, 1 bazė žiedas ir 1 narvelyje, kaip įvertinti save, kad tai yra labai paprasta:

1: Bazė Žiedas

Rasti ir montavimo bazės žiedo, ji bus

patogiai sėdėti už jūsų sėklides su ne gapping, svarbu, kad ji leidžia kraujo toliau pritekėjimą į varpą, ir jūs niekada neturėtų patirti jokių nepatogumų ar tirpimas, o nešioti bazės žiedo.

Vertinant save, siūlome matuoti apskritimo siūlomas nešiojantiems gaidys, tada galite padalinti matavimas pi (3.14), kuri duos jums idėja skersmens.

Svarbu matuojant apimtis, kad gaidys yra silpni, bet turi kraujotaka, tik po vonios ar dušo, yra geras laikas imtis matavimas.Mes taip pat rekomenduojame, atsižvelgiant matavimo keletą kartų, tai tada turėtų pateikti tikslius matavimo.

2: Skaistybė Narve

Jūs esate matavimo ilgis jūsų gaidys nuo bazės iki galo, vėl, gaidys turi būti silpni, bet su kraujotaka - po šilta dušo kabina nerekomenduojama.

Kai matavimo ilgis įsitikinkite, kad jūs atsistoti tiesiai ir priemonė nuo gaktos kaulo iki galo savo gaidys.Paspauskite tvirtai į gaktos kaulo užtikrinti, kad skrandžio nesumažina matavimas.

Kai jūs turite savo matavimo atimti 1/4" ir 1/2" (apie 6-13mm) dirbti reikia narvo ilgis.

Prašome atkreipti dėmesį, kad teisingai montavimo skaistybės narve telpa tvirtai, bet bus ne sukelti diskomfortą arba sustabdyti jus nuo šlapintis.

3-PASIRINKITE SKAISTYBĖ PRIETAISAS

FRRK siūlo plastiko, silikono ir nerūdijančio plieno skaistybės narvuose.

Jei esate naujas į šią sceną, tada mes rekomenduojame, kad radote laiko apsvarstyti sumą naudojimo ir (arba dėvėti kartą, kad įrenginys gaus ir patogumas yra svarbiausia.

Visiems pradedantiesiems FRRK rekomenduoja pirkimo silikono narve kaip silikonas yra gana atlaidus ir patogia medžiaga, kuri palengvins retai arba kasdien dėvėti.

Jūs baigėte savo įžanga, tada būsite pasirengę žingsnis iki plastiko (tarpinis), ar metalinius narvus už daugiau žaisti.

4-TINKA JŪSŲ PRIETAISO

Kai jūsų skaistybės prietaisas atvyksta mes rekomenduojame, atsižvelgiant jūsų laiko išnagrinėti savo naują pirkinį.

1. Išnagrinėti prietaisas su pirštais, siekiant užtikrinti, kad nėra jokių aštrių briaunų, kurios sukels diskomfortą dėvėtojui.

2. Patikrinti, ar visos dalys yra pakuotėje, jums nereikia užrakinti save ir tada rasti, kad nėra raktų!!

3. Tinka kartu skaistybės prietaisą ir užrakinti - prieš dėvėti.Šiuo būdu jūs galite užtikrinti, kad jūsų pirkti yra visiškai tvarkinga.

4. Jei jūsų prekės neatrodo, kad praeiti visus aukščiau aprašytus patikrinimus, tada susisiekite su mumis.

ĮMONTUOTI

Kai pasirinksite, kad iš tikrųjų tinka jūsų prietaisui, lengvai įmontuoti mes rekomenduojame, kad jūs bandote išvengti gauti erekcija, kaip šis procesas daug sunkiau.

Jei esate kovoja dėl jaudulio, tada šaltas dušas gali išspręsti šią situaciją.

1. Tepimo - rekomenduojame tepti savo prietaisą, kad būtų sklandžiai ir patogiai įrengti.

2. Įtaiso ir užtikrinti, kad ji tinka patogiai prieš fiksavimo sau į jį, iš kurių tikitės nešioti tam tikrą laiką, todėl comfort fit yra labai svarbus.

3. Užrakinti įrenginį, jūs turite patikrinti, kad ji yra patogi ir dabar džiaugiamės galėdami vieta užraktą.

4. Raktai - labiausiai skaistybės prietaisai yra bent du raktai.Įsitikinkite, kad jūs nuolat vienas iš raktų į saugią vietą, kad būtų galima ja naudotis, jei jūs tikrai norite pašalinti įrenginį.

Jūs tikrai nenorite, kad nepaliko raktų su savo partneriu/ponia ir rasti, jūs turite skubios pagalbos, ir nesugeba pašalinti.

5-RŪPINTIS JŪSŲ PRIETAISE

Ketinate tinka šis punktas tiesiogiai ant odos, taigi, norint išvengti nepatogumų ar sužalojimas, tepalo nebus reikalaujama.

Visi mūsų produktai yra parduodami kaip žaislų ir pramogų tikslais tik.Mes žinome, kad kai kurie pirkėjai bus ketina ilgai naudoti savo elementą, tačiau mes rekomenduojame pašalinti prietaisą, bent kartą per savaitę švarią odą ir narve, ir patikrinti prietaiso dėvėjimosi ir plyšimo.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *