• Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • 2% Salicilo Rūgšties Veido Serumas 30ml Spuogų Gydymas, Valo Poras Ištirpsta Keratinas ir Pagerina Keratinization Odos Priežiūra

2% Salicilo Rūgšties Veido Serumas 30ml Spuogų Gydymas, Valo Poras Ištirpsta Keratinas ir Pagerina Keratinization Odos Priežiūra

€263.90 €242.79
Sandėlyje

  • Funkcija - Spuogų Gydymas
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Šalis/Regionas Gamyba - Korėja
  • Prekės Pavadinimas - DJBS
  • Elemento Tipas - Veido Serumas
  • Vienetų skaičius - Vienas Vienetas
  • Lytis - Unisex
  • Formulės - Skystis

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Pagrindiniai ingredientai : 2% salicilo rūgšties, 3% glucolactone, 0.005% pikolinas, 0.09% cimeno

PH vertė: 4.0-5.0

Specifikacija 30ml

Tinkamumo laikas: 3 metai prieš atidarant, 6 mėnesius po atidarymo

Veiksmingumas: pašalinti spuogai, pagerinti spuogai, ištirpinama kampu kištukas, gilinant poras; Išvalyti poras, pašalinti senus ir atliekų įjungimo, ir pagerinti perihairy keratinization.

Taikoma odos tipas: tinka kasdien odai, riebiai odai

Kuris odos problemas reikia salicilo rūgšties?

Salicilo rūgštis turėtų būti naudojami siekiant padėti tirpinti kampas kištukai ir gilinant poras, siekiant pagerinti veido spuogai ir šiurkščiavilnių poras.

Kaip yra spuogai susidaro?

1. Oversecretion etape aliejus: padidinti androgenai ir endokrininės sistemos sutrikimas, karštas oras bus stiprus sekrecijos riebalinių liaukų, todėl didelį kiekį naftos iš odos.

2. Naftos kaupimo etapas: riebalų sekreciją, yra stiprus, plius pernelyg keratinization plaukų folikulus, kurie nuolat gamina keratino.Jei ne, iškasto laiku, keratino † aliejus ir kt.nebus išgrynintos, kurios padės porų užsikimšimas.Šiuo metu, riebalų yra nuolat perduodami į epidermio per plaukų folikulus kanalo, formavimo spuogai, t. y. balta vadovauja spuogai, į kurią naftos veikiami oro, yra oksiduotas ir virsta blackhead spuogai.

3. Formavimo etape bakterijų dauginimasis: porų užsikimšimas sukuria gerą augimo aplinkoje spuogai.Šios rūšies bakterijos dauginasi pernelyg pagal būklė deguonies trūkumą, todėl mūsų bendros papule tipo spuogai.

4. Mazgelis/cisteinas etape.

Analizė pagrindiniai komponentai

• 2% salicilo rūgštimi - ištirpsta kampas žvakės, valo poras, ir greitai pašalina spuogus.

• 3% glucuronolactone švelniai pašalina amžiaus atliekų įjungimo ir pagerina perihairy keratinization.

• 3% Nikotinamido - Pagerina spuogų.

• 0.005% Piaoning+0.09% cimeno angliavandenilių gali sumažinti dauginimo spuogus sukeliančius mikroorganizmus ir padeda pašalinti spuogus.

technologijos

Nano mikrokristalinė kapsulės danga ir pailginto atpalaidavimo technologija yra priimti siekiant išvengti vietos koncentracija, salicilo rūgštis yra per didelis, nes staigiai atleiskite, o tai gali sulėtinti jo išleidimo, žymiai sumažinti dirginimą, salicilo rūgšties ant odos, ir ji yra stabili ir efektyvi.

Naudojimo patarimai

1. Naudojimo dažnumo rekomenduojama naudoti vieną kartą kiekvieną vakarą, dvi savaites prieš naudojant pirmą kartą, į vieną pusę užkratas per laiką, ir kas rytą ir vakarą po dviejų savaičių.

2. Spuogai pašalinti aliejus odai gali būti naudojamas ant viso veido, ir sausa oda gali būti taikomas spuogai plotas daug kartų.

3. Jis gali būti naudojamas su raminantis produktus.Jis gali būti naudojamas su raminantis esmės po dugno be sutampa rūgščių.Jis neturėtų būti naudojamas su alkoholių arba kitų rūgščių produktų.

4. Sprogus reiškinys.Jei yra naftos kaupimo poras, salicilo rūgštis padės vykdyti iš anksto.Jei yra šiek tiek sprogo ir paraudusios reiškinys naudojimo metu, tai yra normalus, ir jūs galite ir toliau jį naudoti.

Q&A

Q1. Gali salicilo rūgštis būti naudojami dienos metu?

Taip, salicilo rūgštis neturi šviesai.

Q2. Yra salicilo rūgšties tinka visiems?Be to, nėščioms, žindančioms ir pertvaros, sugadintas žmonių, jie paprastai yra gerai toleruojamas ir gali būti naudojamas, įskaitant bendrą jautriai odai.

Q3. Gali salicilo rūgštis būti naudojamas kasdien?

Taip, šis produktas naudoja nano mikrokristalinė padengtas lėtai atleiskite, salicilo rūgštis, kuri gali būti išleista lėtai ir švelniai.Naftos spuogai raumenų galima naudoti, kaip kasdieninę priežiūrą.

Q4. Kodėl kai kurie klientai turi spuogai po naudojant salicilo rūgšties?

Salicilo rūgštis pati neturi spuogai sukelia komponentas, nes jis yra tirpus riebaluose rūgšties, kuri gali pagreitinti santuokos nutraukimo arba įvykdymo naftos sukauptas poras pasiekti poveikį, paspartinti brendimo ir spartaus spuogų šalinimas.Jei yra šiek tiek spuogai reiškinys, galite ir toliau naudoti be nerimauti.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *