• Namuose
  • Baldai
  • Nešiojamas GRILIS Grilis Stovo Nuimamas Nerūdijančio Plieno Grotelių Laikiklis Laikiklis Lauko Kepimo Reikmenys Kempingas Sodybos Kieme

Nešiojamas GRILIS Grilis Stovo Nuimamas Nerūdijančio Plieno Grotelių Laikiklis Laikiklis Lauko Kepimo Reikmenys Kempingas Sodybos Kieme

€227.90 €113.94
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Ieškote būdas, kad jūsų grilis patirties, be jokio vargo?Mūsų nešiojamieji grotelės ju stovas yra puikus virimo maisto mažomis grupėmis, ir yra lengvai valomas.Plius, jis yra saugus naudoti, todėl jūs galite sutelkti dėmesį į savo skanų maistą be jokių rūpesčių.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 30*27*22cm/11.81*10.63*8.66 cm

Medžiagos: Nerūdijančio plieno, aliuminio lydinio

Pakavimo Sąrašas:

1pc* Sulankstomos grotelės, bagažinės, kempingas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Patogi ir kilnojamoji: Laikykite savo stovyklavimo rinkinys, netvarką-nemokamai su mūsų grilis stovo, kempingas.Jo sulankstoma konstrukcija leidžia patogiai laikyti, net ir erdvių mažiausias, todėl tai puikus papildymas jūsų lauko nuotykius.

2.Didelis Grilis, Talpa: Matavimo apie 30*27*22cm/11.81*10.63*8.66 colių, mūsų grilis stovas suteikia daug erdvės maisto ruošimui maisto mažoms grupėms.Puikus kempingų keliones, piknikus, ir kiti lauko nuotykius.

3.Lengvas Montavimas: nereikia papildomų įrankių, montavimas ir nustatymas grotelių stovas yra vėjas!Likti be jokio vargo, stovykla saugiai ir mėgautis patogiau.

4.Patogus Valymas: Mūsų nešiojamas grilis stovas yra skirtas nuimamas struktūra, leidžianti kiekviena dalis turi būti plaunami atskirai.Plius, tai plauti indaplovėje.Be jokio vargo GRILIS patirtį laukia, kad jums tai patogu valyti kepimo stovo.

5.Pakenčiamas Medžiagos: Pagaminta, su aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagų, tai grotelės stovo camping yra saugus, tvirtas, patikimas ir patvarus, todėl puikus papildymas bet lauko maisto ruošimo patirtis.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *