• Namuose
  • Baldai
  • Oro Kondicionavimo sistema aktyvuotos Anglies Filtro Švaresnis Pakeisti Tarpine Ventiliacijos, Vandens Valytuvas pirminis filtras Dulkių 100 X 100 X 03cm

Oro Kondicionavimo sistema aktyvuotos Anglies Filtro Švaresnis Pakeisti Tarpine Ventiliacijos, Vandens Valytuvas pirminis filtras Dulkių 100 X 100 X 03cm

€21.31 €10.65
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Fanera

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Aprašymas:

Oro Filtro Audinys yra pagamintas iš aukštos kokybės audinio, kuris gali užfiksuoti smulkias daleles ir sumažinti dulkių jūsų namuose.Jis tinka valyti ir apsaugoti orą, namų, verslo vietą, biurus, sandėlius, ir medicinos įstaigose.

Specifikacija:

Medžiaga: audinys

Dydis: apie 100*100*0.3 cm/ 39.4*39.4*0.12 į

Spalva: Balta

Pakavimo Sąrašas:

1pcs*aktyvuotos Anglies Vandens Filtras

Pastabos:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti matavimo nuokrypis 1-3cm.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Aukštos Kokybės Vėdinimo Filtras: Pagamintas iš aukštos kokybės audinio, mūsų Oro Filtro Audinio, fotografuoja mažas daleles ir sumažina dulkių jūsų namuose.Jie taip pat išvengti nepageidaujamų daiktų iš namų.

2.Lengva Padengti: Nes mūsų Oro Angos Filtras gali būti sumažintas ne bus, kad tilptų bet kokio dydžio angos, ji yra lengva padengti arba įdiegti už nestandartines ventiliacijos dydžių ir naudoti "PASIDARYK pats" projektai.

3.Labai Patogu: Dėl dizaino, didelio dydžio, mūsų Oro Kondicionierius Filtro Audinys gali būti nestandartinių didesnio dydžio išmetamųjų uostų nebrangiai.Tai yra labai patogu.

4.Paprasta Naudoti: Mūsų Pasirengimo Filtro Audinys yra paprasta naudoti.Jums tiesiog reikia klijuoti jį į išorę, ventiliatorius ir pakeisti nešvarūs filtrai nenuimant versmės.Jis yra patogus jums.

5.Keli Naudojimo būdai: Oro Filtro Medžiaga yra universalus įrankis, kuris gali būti naudojamas valyti ir apsaugoti orą, namų, verslo vietą, biurus, sandėlius, ir medicinos įstaigose.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *