• Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Apsauginiai Juokingi Vištienos Šalmas Mielas Spausdinimo Patvarus Paukščių Skrybėlę galvos Apdangalai, Pet Saugos Apsaugoti

Apsauginiai Juokingi Vištienos Šalmas Mielas Spausdinimo Patvarus Paukščių Skrybėlę galvos Apdangalai, Pet Saugos Apsaugoti

€5.15 €2.93
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

HEE889 Saugos Šalmas, Vištienos Paukščių Mielas Dizainas Patogus Juokinga Papūga Šalmas Vištienos Paukščių Parakee HEE889

Savybės:

Apsauginiai galvos Apdangalai Paukščiai: Laikykite savo plunksnuočių draugai su mūsų patvarus ir patikimas saugos šalmų sukurta specialiai paukščiams.

Mielas Ir Patogus Dizainas: Mūsų paukščių šalmai nėra tiesiog praktinis - jie taip pat žavinga!su įvairių mielas ir spalvingas dizaino pasirinkti iš, jūsų paukštis padės atrodyti stilingai ir jaustis patogiai dėvėti mūsų šalmai visą dieną.

Patvarus Ir ilgaamžis: gaminamas iš aukštos kokybės medžiagų, mūsų paukščių šalmai yra pastatytas paskutinis.

Lengva Naudoti Ir Reguliuoti: Mūsų paukščių šalmai yra suprojektuotas, kad būtų lengva naudoti ir reguliuoti, todėl jūs galite gauti geriausią tinka jūsų paukštis kiekvieną kartą.

Įdomus Ir Funkcionalus: Mūsų paukščių šalmai nėra tiesiog praktinis - jie taip pat daug įdomus!su mielas ir juokingas dizaino, kuris leis jums ir jūsų paukštis šypsena, mūsų šalmai yra puikus būdas pridėti šiek tiek asmenybės su savo paukščio saugos pavara.

Techniniai duomenys:

Produkto svoris: apie 8g

Gaminio dydis: apie 4,5*4cm

Pastabos:

1. Dėl poveikis šviesos ir fotografavimo kampas, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodyta paveikslėlyje.

2. Dėl vadovo matavimo, prašome leisti 1-3cm matavimo nuokrypis.Ačiū už supratimą!

1 * Vištienos Šalmas

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *