• Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Vėjo Suktukai Lauko Dekoratyviniai Geležies Pinwheels Už Kiemas Dekoro Sodo Kiemo Įdėklai Vėjo Skulptūrų Sodo Dekoro Kiemo Teismas

Vėjo Suktukai Lauko Dekoratyviniai Geležies Pinwheels Už Kiemas Dekoro Sodo Kiemo Įdėklai Vėjo Skulptūrų Sodo Dekoro Kiemo Teismas

€50.60 €18.72
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - Vėjo Suktukai Lauko
  • Temos - gėlė

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Pridėti šiek tiek spalvų ir įdomus jūsų kiemo, su šių pinwheels už kiemas.Jie yra patvarūs ir lengvai įdiegti, ir jie nugara su vėjo.Nereikia papildomos galios ar energijos.Jūs taip pat galite pakeisti juos kaip reikia, kad atitiktų jūsų nuotaiką ar sezoną.

Specifikacija:

Medžiaga: geležis

Dydis: apie 36*13*114cm/14.17*5.12*44.88 colių

Pakavimo Sąrašas:

1pc x saulėgrąžų vėjo spinne

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Spalvingas Ir Įdomus Pinwheels: Su saulėgrąžų ir drugeliai lemia, šių pinwheels galite pridėti jutiklinio spalvų ir įdomus jūsų kieme.Jūs galite lengvai pakeisti juos, kaip reikia kurti įvairius derinius ir stilių.

2.Patikima Ir Ilgaamžė Medžiaga: ji pinwheels yra pagaminti iš tvirto ir kokybės medžiagas, kad atsispirti rūdžių ir išblukimo.Jie gali dirbti stiprūs vėjai ir paskutinį savo kieme ilgą laiką.

3.Vėjo Varoma Ir Ekologinio sąmonės: Šių pinwheels už kiemas reaguoti į vėjo, kuris daro juos vėjas, reaguoja ir žalia.Jie naudoti jokios papildomos galios ar energijos, ir jie papuošti jūsų lauke erdvę su savo linksmas spalvas ir stilius.

4.Lengva Nešiotis Ir Laikyti: Šių pinwheels yra lengvas ir lengvai įdiegti.Jūs galite įdėti juos į vietą, paprasta stumti ir mėgautis spalvinga verpti.Jie yra taip pat lengva nešiotis ir laikyti, kaip jie gali būti sulankstyti ir supakuoti į mažą maišelį.

5.Plačiai Taikoma): Šie pinwheels už kiemas yra puikus pridėti šiek tiek spalvų ir įspūdžių į savo lauko erdvę.Jūs galite naudoti juos šalims, šventės, šventės, arba bet kokia proga, kad jūs norite padaryti daugiau įdomus ir įsimintinas.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *