• Namuose
  • Baldai
  • 10 VNT Baldai Inkaro Baldų Odininkas Sienos Saugos Inkaro Baldai Užtrauktuku Sienos

10 VNT Baldai Inkaro Baldų Odininkas Sienos Saugos Inkaro Baldai Užtrauktuku Sienos

€18.86 €13.20
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Fanera

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Kūdikis Saugus Apsaugai: Tegul jūsų mažyliai ištirti ir lipti į vidų, iš jų!Kūdikių įrodymas, baldai inkarai padėti išlaikyti baldai saugūs nuo galimų patarimas-daugiau rizikos, įdomu vaikams.Net jei jūsų vaikai ištraukite odininkas stalčiai forma kopėčių ir įkopti odininkas, tai smagu.

LENGVA ĮDIEGTI: Naudoti pažangiausius baldai dirželiai užtikrinti indaujos ir kitų didelių baldų minučių!Pasirinkti savo baldus vertikalios arba horizontalios dailylentės įrenginių, galinčių išgelbėti gyvybes!

Žemės drebėjimo Atsparus: Išlaikyti jūsų baldai saugus nuo atsitiktinio sugadinimo, su mūsų sunkiųjų dirželiai!Labai įtvirtinimas knygų spintos arba aukštas baldų, jie padeda išvengti stumdomas ar išpylimo metu žemės drebėjimai 5,5 laipsnių arba mažiau.Už optimalią apsaugą, mes rekomenduojame naudoti du petnešėlėmis vienai prekei.

MULTI-FUNKCINIS PANAUDOJIMAS: Mūsų nurodė baldai inkarai yra puikus sprendimas saugiai įtvirtinti baldus, sienas, tokie kaip spintos, knygų lentynos, indaujos, spintos ir spintos, išvengti bereikalingų avarijų, kurių jūsų kūdikiui.Plius, priekinis laikiklis yra nuimamas, todėl ji gali būti lengvai pašalinti, kai valymo arba pertvarkyti savo baldų.

AUKŠTOS KOKYBĖS MEDŽIAGA: Šių kūdikių įrodymas, baldai inkarai yra pagaminti iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno medžiagos, kuri turi puikų atsparumą korozijai ir ilgaamžiai nuo rūdžių.Ugniai ir karščiui, stipresni ir patvaresni nei plastikiniai dirželiai, suteikiant puikią apsaugą jūsų vaikui.

Spalva:A:Balta/B:Sidabro/C:Black

Medžiaga:Nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

1set * odininkas inkaro

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *