• Namuose
  • Grožis Ir Sveikata
  • Gydymas, diabeto žiūrėti lazerio reabilitacijos terapija fizinis išgydyti otitis riešo stebėti kraujo spaudimą

Gydymas, diabeto žiūrėti lazerio reabilitacijos terapija fizinis išgydyti otitis riešo stebėti kraujo spaudimą

€3 413.41 €1 194.69
Sandėlyje

  • Prašymas - Įstaiga, Riešo
  • funkcija 1 - Medicinos lazeriniai prietaisai
  • 4 funkcija - laikrodžiai su lazeriu
  • Prekės Pavadinimas - HLKGO
  • Elemento Tipas - Reabilitacijos, Fizioterapijos
  • Lazerio Vidutinio - GaAlAs Puslaidininkinių
  • 3 funkcija - puslaidininkių lazerinis prietaisas
  • Medžiaga - plastikiniai, Abs
  • Priemonių klasifikavimo - II klasė
  • Lazerio bangos ilgis - 650nm
  • funkcija 5 - Lazerio Fizioterapija Riešo Žiūrėti
  • Dropshipping, Didmeninė Prekyba - Parama
  • 2 funkcija - Riešo žemo dažnio
  • Pacakage - Dėžutė
  • Modelio Numeris - HLKGO-WS11
  • Galia Lazeriu - 5mw
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Tipas - Lazerio Terapija Riešo

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Gydymas, diabeto žiūrėti lazerio reabilitacijos terapija fizinis išgydyti otitis riešo stebėti kraujo spaudimą

HLKGO-WS11 nuorodos:

Riešo dalis nuorodų : Subalansuoti Aukštą kraujo spaudimą ,Sumažinti Aukštą cholesterolio , Aukšto kraujo riebalų ,Aukštas kraujo cukraus ir Aukšto kraujo klampumą ,Sumažina širdies smūgio riziką, Sumažina insulto riziką, Mažina uždegimą ir patinimą ,Energetinis ląstelių veiklą ir kraujotaką, Stiprina imuninę sistemą ,Reguliuoja kraujo tėkmę ir apytaką , Padidina deguonies keliamoji galia,Adjuvent gydymą ir išvengti Trombozė, Širdies Priepuolis ir Insultas, Pagerina ląstelių deformability.

Ausies aplikatorių nuorodų : Otitis media, kurtumas, spengimas ausyse, Menieres sindromas.

Nosies aplikatorių nuorodų: Rinitas, alerginis rinitas, ūminis rinitas, chroniškas rinitas, sinusiti s.

Apie 650nm lazerio žiūrėti:

LLLT Lazerio Žiūrėti yra novatoriškas triple play įrenginys, kuris naudoja naujausias mokslinių tyrimų srityje žemo lygio lazerio gydymo.Jis jungia akupunktūrą, vietos skausmas valdymo ir išorės poveikio kraujo ir bus jūsų idealus partneris, nesvarbu, ar namuose, darbe ar tiesiog kelyje.Laikrodis yra įrengta skausmo, trinkelėmis, ausies applier ir nosies aplikatorių.

650nm šaltas lazeris, galintis prasiskverbti audinių.Ji stimulatesmitochondria į ląsteles gaminti energiją per gamybos adenozino trifosfatas (ATP).Mitochondrija yra elektros energijos tiekimą visų elementų; jie metabolise kuro ir energijos gamybai langelio forma ATP.Padidino ATP gamybai, gali būti sustiprinta ląstelių medžiagų apykaitą,skatinti žalos išieškojimo procesas, grįžęs ląstelių į sveikas valstybės ir atbuline daugelio degeneracinių ligų.Minkštas šaltas lazeris yra visiškai saugus, su 650nm, 5mW, tai jokio skausmo, jokio šalutinio poveikio, nulinė žala konkurso ausies.su kitų priedų, kartu subalansuoti kūną.Tai bus daugiau padėti ausies liga, kuri ne tik sukelia ausies, pvz., kaklo, vaistų šalutinis poveikis, smegenų auglys, ir kt.

Riešo švitinimo:

1.Mūsų įtaisas, priimti 650nm lazerio irradiate į acupoint.

2.Jis bus persmelkti mūsų indo sienelių.

3.Mes gali absorbuoti lazerio energiją gaminti lipopotein lypase,kad lypase bus išskaidyti riebalų šiukšles į kraują, tad, kad pagerinti mikrocirkuliaciją.

4.Padidinti raudonųjų kraujo kūnelių, vežančių deguonies talpa taigi, kaip išvalyti kraujo ar hyperviscosity.gerinti salelė funkcija, kad insulino sekrecijos į normalų lygį.

5.Jis gali sumažinti hiperlipidemija, hiperglikemija, hypertention, cukriniu diabetu.

DUK

Vienas: Kaip padaryti, kad lazerinė akupunktūra gydymo spengimas ausyse?

Lazeris yra ne gydyti šioms ligoms tiesiogiai, bet per lazerio remonto pažeistų audinių ir ląstelių , ir, kai lazerio irradiate kraujo, ji bus sukelti serijos bio-chemicial ir foto-cheminės reakcijos, todėl jis gali gydyti šias ligas.

Du: Kaip lazeriu gydyti peršalimas?

Į Rinitu Terapinė Priemonė, daugiausia priima specialus minkštas lazerio šviesa (650nm), kurios gali gauti per nosies gleivinę žmogaus organizmui.Minkštas lazerio šviesa yra pristatomos darbo lengvas normą, ir gali būti visiškai ir saugos sugeria nosies audinių žmogaus kūno.Tokio lazerio šviesa turi ypatingą remontas funkciją nosies gleivinę rinitu sergantiems pacientams.Suremontuotas nosies gleivinę, gali išskirti antibakterinių medžiagų, įskaitant lizocimas, kaip įprasta, gleivinę ir iš naujo normalus valymo funkcija supasi cilia ant nosies gleivinę.

Trys: ar galiu pasirinkti ilgesnio gydymo metu, siekiant sustiprinti gydomąjį poveikį?

Didžiausias 30min yra pakankamai laiko gydymui.Nes medicinos eksperimentas parodė, kad daugiau energijos gleivinės audinių žmogaus kūnas sugeria minkštos lazeriu, nebūtinai bus sustiprinti gydomąjį poveikį, nes daugiau nei švitinimo padarys gleivinės audinio būti mažiau jautrios.

Keturi: Ką reikia atkreipti dėmesį, kad per gydymo laikotarpį?

Jums nereikia keisti savo kitos gyvenimo įpročius, o jums turėtų parengti tam tikra dieta ar tam tikrų pratimų, jei turite širdies ir kraujagyslių ar smegenų kraujagyslių ligomis, hipertenzija, cukriniu diabetu ir kt.Be to,reikia gerti daugiau žiūrėti kiekvieną kartą po gydymo.

Penki: ar galiu pasirinkti negalima naudoti nosies ertmėje švitinimo?

Mes primygtinai rekomenduojame, kad turėtų Derinti su nosies ertme vidinėje pusėje švitinimo, taigi,gali gauti maksimalų gydymo efektyvumą.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *