belaidžio ems įstaiga mokymo kostiumas asmens namuose

€658.61
Sandėlyje

  • Technologijų app - EMS Mokymo Programos ir Asmens duomenų tvarkymas
  • Vienetų skaičius - Vienas Vienetas
  • Kilmės Vieta - PEKINAS
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • veikimo principas - JONŲ+, JONŲ, LED, RF, EMS, šiltas, Šalta, Centrinis, Ultragarso Banga, Vibracijos masažas
  • Prekės Pavadinimas - OLOEY
  • Technologijos - išplėstinė EPS elektros fitneso
  • Kategorijos - nustatymo raumenų mašina
  • Paslauga - OEM /ODM/Vartotojo Logotipas ir etiketės
  • funkcija - Odos Atjauninimas, Odos Mouisture, Odos Sugriežtinimas, Veido Švarus, Negyvos Odos Pašalinimas, Anti-acne, Defektų Šalinimas, Kovos Raukšlių, Balinimas, Kėlimo, Sukurti raumenys, spausdinimo miltelių, Pagerinti Laikysena, atgimti jungtys, Gilus mokymas
  • Modelio Numeris - MTG 0091
  • kostiumo medžiaga - Spandex/Medvilnė/sidabro pluošto
  • Funkcija - Viso kūno, Nešiojamų arba Vertikaliai arba Belaidžių
  • Prašymas - Namų Naudojimui, Komercinės, Grožio Spa
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo - ce
  • Medžiaga - Metalo
  • Produkto pavadinimas - nustatymo raumenų mašina
  • Standartinė Įtampa - 110V, 220V, 240V, 100V, 110V(不含)-220V(不含)
  • Gamybos Procesas - Mašina Padarė
  • Garantija - 1 Metai
  • Maitinimo Šaltinis - Ne Įkroviklis, JAV, ES, UK, AS, Japonų, Korėjiečių

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Susisiekite su manimi, prieš jums padaryti užsakymą ,galėčiau prašyti jums nuolaidą, laivybos mokestis !!!

Gerbiamas kliente, sveiki atvykę į Kinijos Šiaurės OlOEY Estetinės parduotuvė !

Tikimės, kad jums patiks apsipirkti su mumis.

Skirkite keletą minučių perskaityti taip:

1. Mes bendradarbiaujame su logistikos ir gali pristatyti produktus įvairiais būdais.Jums reikia Pastebėti, kad kai jums padaryti užsakymą ,taip pat galime tiesiogiai siųsti produktai ir imtis veiksmų taikant tarptautinės express bendrovės, tokios, kaip DHL, UPS, FedEx.Laivybos laikas yra 5-15 dienų, priklausomai nuo pristatymo būdą ir savo adresą.

2. Esame profesionalus grožio įrangos gamintojas išsamią ir mokslo kokybės valdymo sistema.Mes galime suteikti jums su OEM paslaugas, tokias kaip pritaikyti gaminius su savo logotipu ir kalba konfigūracijos.Taip pat galime atnaujinti aplikatorių iš lazerinė įranga.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl pritaikymas savo reikmėms, ir nepamirškite atsiųsti mums reikalingus failus, pvz., jūsų logotipas nuotrauką.

3. Mes suteikiame vienerių metų garantiją visiems mašinos, trijų mėnesių garantija, visos dalys, ir gyvenime, techninė pagalba internetu.

Ačiū, kad radote laiko perskaityti šį straipsnį, ir mums didelė garbė apsilankyti mūsų parduotuvėje.laimingas pirkinių!

Informacija apie EMS belaidžio Raumenų Įgyti Saugos Įranga

Tradicinis EMS naudojami prietaisai turi būti sudėtingas ir brangus.Per sparčios E-tekstilės mokslas, nes 2010s, EMS technologijos tampa plačiai naudojamos fitneso entuziastai ir sėkmingai pakartotinai parduodami ir vėl į mases formų EMS mokymo studijos ir EMS sportinę aprangą.

2016 m., baigėme kurti ir gaminti Wisnefit-EMS kostiumai, bet ji vis dar reikia didelių gabaritų laidai ir išorės hub(baterija).Žinoma, kad nepatogumų sunku priimtas masės.Taigi, nusprendėme pertvarkyti visą struktūrą ir padaryti jį nuo Kostiumai Sportinę aprangą.

2018 m., Wisenfit pagaminti naujovišką laimėjimas elektro-audinys ir telefonas-powered technology, tada kruopščiai išbandyti 2019 m. Galiausiai, mes pasiekti lengviausias ir patogiausias EMS drabužių pasaulyje.

Tik po kelių savaičių reguliariai praktika, gali pasiekti norimų rezultatų, pvz., raumenų stiprinimo ar formavimo, riebalų deginimas ir raumenų atsipalaidavimo.Štai kodėl EMS populiarėja su sportininkų ir vidutinis gimnastikos salėse, tiek.

Po stimuliuoti raumenų augimą, šie aktyvūs raumenys bus toliau dega net per kelias valandas po treniruotės.Mūsų kūno sistema gali ir toliau išlaikyti didesnę medžiagų apykaitą, ir pratęsti kalorijų suvartojimas.

WISENFIT gali būti naudojamas praktiškai EMS-padėti mokymas, bet kuriuo metu, nesvarbu, ar statinius ar dinaminius pratimus, kad ištvermės, gali būti veiksmingai pagerinti per kiekvieną treniruotę.Tyrimai, atlikti su gyvūnais, kuriuos NASA įrodė teigiamą poveikį raumenų-skeleto sistemos ilgalaikio naudojimo AVS.

Raumenų atpalaidavimo yra vienas iš plačiai pripažintos papročiai EMS technologijos.Iš inertiškos valstybės judesio, WISENFIT atsipalaidavimo būdas gali reguliariai skleidžia pulso signalus, kad sukelti raumenų sutartį ir atsipalaiduoti.WISENFIT taip pat gali būti naudojami siekiant padėti atsipalaiduoti standūs pečių, kaklo ir nugaros raumenys biuro darbuotojams ir visiems kitiems, kurie turi sėdėti ar stovėti ilgai.Nuo EMS, gali paspartinti medžiagų apykaitą, ji turi bendrą potencialą, siekiant sumažinti skausmą ir paspartinti raumenų atsigavimą.

Taip, raumenys judėti savarankiškai ir Wisenfit duoda efekto didinimo, o jūs esate mokymas.Ji mano, kaip naudojant fasciją ginklą.

Bendras svoris Wisenfit yra apie 400g, beveik tas pats svoris kaip gali Coca.

DUK

Q1.Ar yra kokia nors garantija?

A:Taip,mes turime 12 mėnesių garantija mašiną,3 mėnesius nemokamai pakeitimo garantija atsarginių dalių.

Q2.Ar turite kokių nors laiku technologija palaiko?

A:Mes turime profesionalių technologijų remti komanda jums laiku suteiktas paslaugas.Mes turime operacija ir vartotojo instrukcija jūsų nuoroda,taip pat galite susisiekti su mumis telefonu,kamera ir online pokalbių.

Q3.Kaip aš galiu mokėti už mėginiai?

A:Paypal,W. U ar T/T ir pan,tiesiog pasirinkau tai, kas yra lengva jums.

Q4.Kas yra jūsų pageidaujamą pristatymo laiką?

A:Per 3-5 darbo dienas po apmokėjimo.

Q5.kas jūsų laivybos metodą?

A:Tai galėtų būti gabenami jūra,oru ar express(EMS,UPS,DHL,TNT, "FEDEX" ir kt.)Prašome patvirtinkite su mumis prieš užsakymus.

1 Atsiliepimai apie Produktą

  • Author

    Stebėjimo buvo nepagrįsta šį kartą, tačiau parduotuvė palaikė labai maloniai ir aš galėtų gauti jį į tvarkaraštį. Aš galėčiau, kad ji su tinkamo dydžio, nes ši parduotuvė man davė patarimų, dydis nuoširdžiai ir suteikti kitą dydį tarp viršūnės ir kelnių. Šios paslaugos yra labai gerai mums, nes dydis yra pagarba skirtingiems asmenims. Bet kokiu atveju ši parduotuvė labai gera, ir aš rekomenduoju pirkti iš to, jei norite pirkti sveikatos priežiūros produktai.

    Anon - 2023-07-16

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *