• Namuose
  • Interjero Priedai
  • Aliuminio lydinio natūralios odos Klavišą padengti atveju turėtojas shell BMW X3 X5 X6 F30 F34 F10 F20 G20 G30 G01 G02 G05 F15 F16 1 3 5 7

Aliuminio lydinio natūralios odos Klavišą padengti atveju turėtojas shell BMW X3 X5 X6 F30 F34 F10 F20 G20 G30 G01 G02 G05 F15 F16 1 3 5 7

€31.88 €14.34
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiagos Tipas - Aliuminio Lydinio
  • Prekės Pavadinimas - mateo yip

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Prekės specifiką: Specialios Funkcijos: Apsaugoti jūsų automobilio raktas ir papuošti jį Medžiaga: ALIUMINIO LYDINYS+TOP natūralios ODOS Kiekis : 1 vnt (išskyrus automobilio raktas ) NR. mažmeninės pakuotės,jei galima naudoti kaip dovana, prašome susisiekti su mumis prieš pateikiant

Apmokėjimas:

Mes priimame Alipay .Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio deponavimo.

Vežimą:

Jei jums reikia prekių skubiai,prašome pasirinkti kitą pristatymo būdą,pavyzdžiui, AVS ir mokėti, laivybos mokestis, ir mes išsiųsti elementai 2 darbo dienas po apmokėjimo visiškai.

Tranzito Laikas gali skirtis,ypač per prekybos ir atostogų sezoną.Prašome palaukti.

Jei negavote kad per 30 dienų po išsiuntimo,prašome susisiekti su mumis laisvai.Mes norėtume padėti jums sekti siuntą ir susisieksime su jumis artimiausiu metu.

Grįžti ir grąžinti:

Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir mes ne problema jums grąžinti pinigus ar pakeisti.

Visos grąžinamos prekės turi būti originalioje pakuotėje ir turėsite pateikti mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinimo.

Mes grąžinsime jums gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotės su visos dalys ir priedai.Tačiau laivybos,krovos ir draudimo mokesčiai nėra grąžinami.

Prašome atidaryti paketą, kai kurjerių siųsti jums ir pateikti įsitikinkite, kad produktai yra geros būklės.Jei ne,skirkite kelias nuotraukas mums.Tada mes ištirti, suteikti jums grąžinti ar išsiųsti produktus.Jei grąžinama prekė yra nustatyta be trūkumų,pirkėjas turi būti atsakingas už visas siuntimo išlaidas.

Atsiliepimai:

Teigiami komentarai yra mums labai svarbus.Taigi, prašome pateikti mums penkių žvaigždučių komentarą, jei jums patinka mūsų daiktų, būsime labai dėkingi laimėti savo pagyrimo ir palaikymo.

Bet jei jūs tikrai esate nepatenkinti mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis prieš jums bet neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys.Mes visada su jumis, ir mes visada stengiasi išspręsti bet kokią problemą ir suteikti geriausias paslaugas už jus.

Ačiū.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *