• Namuose
  • Interjero Priedai
  • Automobilio Ventiliacijos Magnetinio Kalno Mobiliojo Telefono Laikiklis Automobilių Automobilių Mobiliųjų Telefonų Priedai Greitai Įdiegti Be Trukdžių Magnetas

Automobilio Ventiliacijos Magnetinio Kalno Mobiliojo Telefono Laikiklis Automobilių Automobilių Mobiliųjų Telefonų Priedai Greitai Įdiegti Be Trukdžių Magnetas

€40.50 €20.24
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Spalvos Pavadinimas - Juoda
  • Medžiaga - Magnetinis

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Aprašymas:

Galingas magnetinis automobilinis telefono laikiklis, ergonomiškas dizainas.Magnetinio automobilinis telefono laikiklis tinka beveik visi automobiliai, sunkvežimiai, sunkvežimiai ir kt., ir gali būti sumontuotas ant vertikalios arba horizontalios ventiliacijos menčių.Dizainas atrodo aptakus ir stilingas, jis nebūtinai turi būti nustatytas.Jis yra labai kompaktiškas dizainas, todėl ji negali blokuoti savo nuomonę.

Instrukcijos:

Nulupkite lipduką ant metalo plokštelės, klijuoti ant galinės telefono byla ar išmanųjį telefoną, ir pašalinti atsparus įbrėžimams filmas.Taikyti spaudimą 60 sekundžių. (Jei turite ploną telefoną atveju, jūs galite įdėti valdybos jį.

Surinkti magnetinio telefono laikiklį, tada stumkite jį į savo ventiliacijos peiliukai.

Jūsų prietaise dabar bus traukia magnetinis stovas (bandymo jėgą prieš pradėdami prietaiso)

Specifikacija:

Pavadinimas: Magnetinis Automobilinis Telefono Laikiklis

Pakuotės Dydis: apie 65*55*16 mm /2.56*2.17*0.63 į

Produkto Svoris: 18.5 g

Pakuotės Svoris: 23.8 g

Pakavimo Sąrašas:

1 x Magnetinis Laikiklis

1 x Universalus Metalo Plokštės

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampai, spalvos elementą ir, kad parodyta paveikslėlyje gali būti niuansai.

Dėl vadovo matavimo, gali būti tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.GERAS MEDŽIAGA: Specialiai sukurta neodimio magnetai netrukdys jūsų įranga.Magnetinės plokštelės yra nikeliuotas, siekiant užtikrinti, kad jūsų įranga yra tvirtai pritvirtintas.Magnetinio automobilinis telefono laikiklis yra ergonomiško dizaino.

2.KLASIKINIS & MADINGI: Šis magnetinis oro angos telefono laikiklis leidžia lengvai įdiegti savo išmanųjį telefoną ant prietaisų skydelio, transporto priemonės, kuri yra klasikinis ir stilingas.

3.PATOGUS ĮRENGIMAS: Pirmas pridėti metalinę plokštelę atgal, telefono byla arba telefonu, ir tada jūs galite greitai įdiegti magnetinio automobilinis laikiklis ant oro išleidimo menčių jūsų automobilį.Mūsų automobilinis telefono laikiklis yra suderinama su beveik visų automobilių, sunkvežimių ir kt.

4.MINI DYDIS: mini magnetinio telefono turėtojas neturi apriboti savo vairavimo vizija, išlaikyti savo telefoną, idealios pozicijos laisvųjų rankų įranga.

5.PASITENKINIMAS GARANTUOTAS: Kiekvienas automobilis telefono turėtojas mes parduodame, yra tikrinami kruopščiai ir gerai supakuoti, siekiant užtikrinti, kad yra saugi ir aukštos kokybės.Jei jūs manote, kad tai neatitinka jūsų lūkesčių, prašome susisiekti su mumis ir mes jums išspręsti šią problemą už jus.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *