• Namuose
  • Blynas Kūrėjai
  • 250ML Aromaterapijoje eterinis Aliejus Difuzoriaus Oro Drėkintuvas Kietas Su 7 Spalvų LED Šviesos Home-JAV Plug

250ML Aromaterapijoje eterinis Aliejus Difuzoriaus Oro Drėkintuvas Kietas Su 7 Spalvų LED Šviesos Home-JAV Plug

€39.46 €21.70
Sandėlyje

  • Prekės Pavadinimas - FGHGF
  • Galia (W) - 1w
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Triukšmo - 36db
  • Talpa - 1L
  • Drėkinimo Metodas - Rūkas Biudžeto Įvykdymo Patvirtinimo
  • Įtampa (V) - 5V

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

250ML Aromaterapijoje eterinis Aliejus Difuzoriaus Oro Drėkintuvas Kietas Su 7 Spalvų LED Šviesos Home-JAV Plug

Nereikia sudėtingų veiksmų ar baterijų.Pridėti 3-5 lašai difuzorius alyvos, oro difuzorius, plug keramikos aliejus difuzoriaus į elektros tiekimo ruožtu difuzinis tada pasirinkti iš nuolat ar su pertraukomis rūkas parametrus ir tiesiog mėgautis.

Aromato difuzorius taip pat nėra imtis daug erdvės, todėl puikiai prieškambario, gyvenamasis kambarys, miegamasis.Tiesiog vieta kvapas difuzorius jūsų namuose pridėti šią ypatingą aromatą touch į savo namų ir 250ml talpos tegul gydymo kvapas skverbiasi savo atmosfera visą naktį!

Ranka meistriškai baltos keramikos difuzorius Dangtelis su aptakus matt akmens apdaila, kuri yra tiek tvirtas ir patvarus, kaip tai yra gražu.Aromaterapija difuzoriai meistriškai, su aukštos kokybės medžiagos pastebimai geresnės kokybės difuzorius, ir difuzoriai, namų dizainas drėkinimo automatinis uždaromasis, Tylus veikimas, kaip mažai, kaip 19 dB, tai svarbu rūkas difuzorius yra puikiai papildo ir meditacijos dekoro jūsų namuose ar biure.

Drėkintuvas aliejus difuzoriaus didelis kambarys turi build-in ultragarso disko suyra vandens/difuzorius alyvos molekulių į šalto rūko iš aukštos dažnai vibracijos.Lašinant aromatherapeutic kvapai į savo kambarį ir pristatyti drėgmės jūsų odai, lūpoms.Dabar, jūs galite panaudoti šių gausių gydomųjų savybių, ultragarso difuzorius jūsų namuose, biure ar bet kur, kur jūs difuzinis, kad kovoti su odos sausumas, sunkumus, su kvėpavimo, užgulta nosis, ir daugiau.

Keramikos eterinis aliejus difuzoriaus už didelis kambarys su 7 spalvų Naktį Šviesos, yra puikus rungtynės.tai geriausias būdas pristatyti spindesį iš keramikos medžiagos.Mūsų eterinis aliejus, difuzoriai yra puiki alternatyva Žvakė Difuzoriai ir nendrių difuzorius.Akmens difuzorius yra puiki ir vertinga dovana jūsų draugams ir šeimos nariams.Jis bus užpildyti savo erdvę kvepalų, kurie gali pakelti jūsų nuotaiką, sumažinti stresą, streso ir varginančių dienos, ir leidžia jums sutelkti dėmesį, mokytis, joga ar miegoti.

Kištuko Tipas:JAV Kištuko, ji taikoma, Kanada, Indija, Meksika, Tailandas, Taivanas, jav, Filipinų ir kt. / EU Plug,ji taikoma Indoneapplies į Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Įtampa:AC 220V

Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Medžiaga:keramika

Pakuotės Turinys:

1 * Oro Drėkintuvas

1 * Kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Mes teikiame geras produktas, su geriausia kaina,mums parama, Didmeninės/Drop Laivyba Užsakymo

1. Drop Laivyba užsakymą, prašome pastaba"dropshipping tvarka", mes jo prioritetus.

2. Didmeninė/Lašas Laivybos užsakymus, jei turite kokių nors idėjų dėl kainos, ar pakuotės,prašome susisiekti su mumis iš anksto,mes jums geriausias paslaugas, kad patenkinti savo poreikius.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su Vivaldiaclinic.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Siuntas

1.Mes bus išsiųsti užsakymai artimiausiu metu per 2-5 darbo dienas(išskyrus savaitgalius ir valstybines šventes) kai mokėjimas yra baigtas, paprastai.

2.Prašome įrašyti savo pilną pristatymo adresą, su teisingą telefono numerį, pašto kodą, ypač Rusijoje ir Baltarusijoje, pirkėjų, prašome patvirtinkite savo vardą ir pavardę.

3 .Mes teikiame tiek po pristatymas ir išreikšti shippings.Daugelyje šalių, po pristatymas trunka apie 25-35 dienas ir ilgiau, kai kurių šalių, pavyzdžiui, Brazilijos, Peru.

Express pristatymas inlcude DHL, EMS, Vivaldiaclinic.lt Premium Laivybos ir Specialias Linijas, pavyzdžiui, Aramex.Tai trunka apie 7 dienas.(Tai bus atidėti, jei jūsų šalis atitinka tam tikrą problemą,Darbuotojų streiką,oras problema ir t.t.)

Apie Po pardavimo Paslaugos

Esame patikimas pardavėjas ir mes turime profesionalių po-pardavimo paslauga visiems mūsų papročiams.Jei yra klausimų dėl užsakymo,prašome susisiekti su mumis iš anksto ,mes visada čia, kol gausite laimingas atsakymą.

Apie Atsiliepimą

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *