• Namuose
  • Namų Dekoras
  • Saulės Liepsnos Fakelas Šviesos Lauko Saulės Gatvės Žibinto Šviesos Kelias Mirksi Gaisro Poveikį, Sodo Tvoros Vandeniui LED Šviesos

Saulės Liepsnos Fakelas Šviesos Lauko Saulės Gatvės Žibinto Šviesos Kelias Mirksi Gaisro Poveikį, Sodo Tvoros Vandeniui LED Šviesos

€18.05 €9.02
Sandėlyje

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Kraštovaizdžio Kelias Žibintai, yra puikus būdas apšviesti savo sodą, terasą, arba takas.Jie yra powered by didelio efektyvumo saulės kolektorių, kad mokestis per dieną ir apšviesti naktį.Jokių laidų ar priemonės, kurių reikalaujama, tiesiog kuolo juos į žemę ir mėgautis.Jie yra atsparus vandeniui ir patvarus, ir built-in 600mAh įkraunama Ni-MH baterija, kuri gali trukti iki 8 valandų.Šie žibintai gali sukurti romantišką atmosferą su savo šilta šviesa švyti ir elegantiškas dizainas.

Gaminio medžiaga: ABS

Produkto pakuotė: kartoninė

Gaminio dydis: 12LED: 54*7cm 32LED: 55*9.5 cm

Produkto spalva: juoda

Naudojimas: kieme, sode, praėjimų ir kt.

Pareigos: apdaila, apšvietimas

Darbo laikas: 9-10 valandų visa taškas

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Sąrašas:

1*Saulės Šviesos Kelias

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Mėgaukitės Ilgiau Apšvietimo Laikas: Šie saulės žibintuvėlis šviesos darbą 4-6 valandas žiemą ir 6-8 valandas vasarą, nes jie turi ilgalaikį baterijos veikimo laikas, kuris yra varomas didelio efektyvumo saulės kolektorių per dieną.

2.Taupykite Laiką: Tiesiog įdėkite lempos į žemę, kur saulės šviesa gali būti nukreipta, jokių laidų ar reikiamų įrankių.Lengva įdiegti ir perkelti, jūs galite mėgautis gražių žibintuvėlis šviesos minučių.

3.Neperšlampama Medžiaga: galite naudoti šias Saulės Žibintuvėlis šviečia bet oro sąlygos, kaip jie yra atsparus vandeniui ir patvarus.Jie yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagos, ABS, kurie yra saugūs ir patikimi.Jie gali atsispirti lietus, sniegas, ir kitų elementų.

4.Dienos ilgumas-jautrus: Šie saulės žibintuvėlis šviesos turi built-in 600mAh įkraunama Ni-MH baterija, kuri gali saugoti saulės energiją ir suteikia ilgalaikį apšvietimą.Jie taip pat turi ir dienos šviesos jutiklį, kuris gali automatiškai atidaryti juos per dieną ir uždaryti juos naktį.

5.Pridėti kitą atmosfera: Ar norite apšviesti savo sode, kieme, laužaviečių, ar vestuvių vietą, mūsų saulės žibintuvėlio lemputės gali sukurti romantišką atmosferą su jų realiomis mirgėjimas liepsnos.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *