• Namuose
  • Sportas Ir Pramogos
  • Riedlentė Sieninis laikiklis 2vnt Riedlentė Ekranas Pakaba Denio Organizatorius Montavimo Komplektas Įtraukti Studija Kambarį Parduotuvė Garažas

Riedlentė Sieninis laikiklis 2vnt Riedlentė Ekranas Pakaba Denio Organizatorius Montavimo Komplektas Įtraukti Studija Kambarį Parduotuvė Garažas

€5.32 €3.72
Sandėlyje

  • Valdybos Kategorija - Plokščiasis
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Taikoma Žmonių - VYRAI
  • Tipas - Gyvatė Valdyba

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Parodyti savo ilgio riedlentė su šiuo wall mount, kad yra 4mm storio, patvarumo ir stabilumo.Jis nebus užimti daug vietos ant jūsų sienos, ir jis ateis su varžtais ir plėtra vamzdžiai lengvas montavimas.Ši riedlentė wall mount yra puiki dovana bet riedlenčių sporto entuziastas.

Specifikacija:

Medžiaga: Akrilas

Dydis: 8.5*3*8cm/3.35*1.18*3.15 į

Storis: 4mm/0.16 in

Produktų Sąrašas:

2*Riedlentė Tvirtinimo Prie Sienos

4*Varžtai

4*Plėtimosi Vamzdelis

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir filmavimo kampai, nėra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Tvirtas ir Įbrėžimams Nemokamai】Mūsų Riedlentė Pakabos tvirtinimo prie Sienos, yra 4 mm storio akrilo, kad gali palaikyti iki 10 svarų.Tai yra, kad apsaugoti savo laivą nuo įbrėžimų.

2.【Tvirtai prispaus】Jūs neturite jaudintis dėl riedlentė slydimo išjungti.Iš 90 laipsnių žingsniu dizaino, Longboard Wall Mount gali tvirtai prispaus jūsų riedlentė be supasi, ir parodyti savo riedlentė str.

3.【Kelias Programas】Jis yra daugiafunkcinis.Ši Riedlentė Wall Mount Ekranas gali prisitaikyti prie daugumos dydžių riedlentės, todėl jūs galite naudoti ją savo ilgio riedlentė ar jūsų standartinę riedlentė.

4.【Lengva laikyti】Ši Riedlentė Stovo tvirtinimo prie Sienos daro savo riedlentė lengva laikyti ir neužima daug vietos.Tiesiog įdėti riedlentė, ant kalno ir mėgautis papildomos vietos jūsų kambaryje.

5.【Greitas Montavimas】Ši Riedlentė Wall Mount yra suprojektuoti, kad tilptų įvairių sienų savo miegamajame.Ji turi viską, ko reikia lengvas montavimas, įskaitant varžtai ir plėtros vamzdis.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *