• Namuose
  • Buitinė Technika
  • Nešiojamų Kaklo Ventiliatorius Naktį Paleisti Asmens Ventiliatorius Su Šviesos 4000Mah Kaklo Gerbėjai Nešiojamieji Įkraunamieji

Nešiojamų Kaklo Ventiliatorius Naktį Paleisti Asmens Ventiliatorius Su Šviesos 4000Mah Kaklo Gerbėjai Nešiojamieji Įkraunamieji

€29.90 €20.63
Sandėlyje

  • Laiko Funkcija - Ne Laikas
  • Prekės Pavadinimas - FGHGF
  • Galia (W) - 1w
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Nuotolinio Valdymo Funkcija - No
  • Įtampa (V) - 5V

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

[Nešiojamų Kaklo Ventiliatorius su Šviesos]naujausius kūrybos kaklo ventiliatorius, su trimis aukščio vėjo greitis ir trys apšvietimo funkcijas, gali patenkinti jūsų įvairius poreikius įvairiomis progomis, labai tinka asmens vėsinimui ir apšvietimui, namuose, biure , sporto Salė, Sodas, Lauko Kempingas, Kelionės, Dviračiai, Alpinizmas ir kt.

[Išsamiai Dizainas, Daugiau Intymių]kaklo įtvaras ventiliatoriaus priima ergonomiškas dizainas, kuris gali sumažinti naštą ant kaklo, nešioti jį ilgą laiką be slėgio, ir nešioti jį daug patogiau.Lanksti žarna lankstosi laisvai suprojektuoti, gali būti susukti savavališkai pagal savo įpročius, tinka kaklo, geriau, kad tiktų visiems kaklo dydžio.

[Trys Vėjo Greičio Režimai]laisvųjų rankų nešiojamas ventiliatorius turi tris vėjo greitis prieinama.Pirmą pavarą, yra vidutinio vėjo greičio, kuris yra tinkamas normaliam naudojimui patalpų viduje kaip kaklo pakaba.Antra pavara, yra didelis vėjo jėgainių, kurios yra tinkamos naudoti patalpose, ant darbastalio.Trečioji pavara yra stiprus vėjas, tinka naudoti lauko sąlygomis.

[Trys Apšvietimo Režimai]Mūsų kūrybos asmens ventiliatorius taip pat prideda apšvietimo funkcija ant susitikimas cool poreikius.Labai tinka naktinis bėgimas, naktinė žvejyba, lauko kempingas ir kt.

[Built-in 4000mAh didelis įkrovimas, trunkantis ilgą laiką]Type-c įkrovimo baterija (akumuliatorius valdomas ventiliatorius.Galima įkrauti mobiliojo telefono įkroviklis, mobiliųjų vairo arba kompiuterio, ir kt.Pilnai įkrauta, ji gali trukti apie 17 val. su 1 vėjo greitis vien tik 22 val. su geltona šviesa vieni, ir 8 valandas su 1 vėjo greitis + 1 balta šviesa.

Spalva:Balta

Medžiaga:ABS+Silikono

Dydis: 17.9 x 35 x 5cm

Pakuotės Turinys:

1 x Kaklo ventiliatorius

1 x Tipo c kabelio

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Gerbiamas kliente, jei norite pirkti dideliais kiekiais, kreipkitės į mus, pasiūlysime kitą lengvatinę kainą.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *