• Namuose
  • Svoris Suolai
  • Blakstienų Valikliu Pratęsti Blakstienų Šampūnas, Skirtas Blakstienų Priauginimui EyelashCleaner Drėkina, Skirtas Švelniai Pašalina Makiažą Naftos Likučius

Blakstienų Valikliu Pratęsti Blakstienų Šampūnas, Skirtas Blakstienų Priauginimui EyelashCleaner Drėkina, Skirtas Švelniai Pašalina Makiažą Naftos Likučius

€13.37 €6.68
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Kulka Taškų:

1、Giliai Valo Akių makiažo: Šis blakstienų pratęsimo valiklis švelniai pašalina riebalų ir purvo nuo jūsų blakstienų, paliekant savo akis šviesus ir pailsėję.Ji taip pat padeda išvengti akių ir pratęsti gyvenimą savo blakstienų plėtinius.

2、Apsauginis Barjeras: Šis blakstienų valikliu pratęsti atspari išorės dirgiklius ir likučiai vandens artimas odos PH.Ji taip pat yra avižų amino rūgštis, kuri sudaro naftos ir apsaugo nuo užsikimšimo poras.

3、Vandens-Kaip Skaidrumas: Su švariu vandeniu, tirpi formulė, kuri leidžia odai kvėpuoti natūraliai.Ji turi ne jautrinančios tekstūrą, drėkina blakstienas ir akių vokus.Su vandens-kaip skaidrumas, ji valo makiažą be varžos arba dirginimas.

4、Švelnus Makiažo Valiklis: Šis blakstienų pratęsimo valiklis yra lengvas ir ne-dirgina odą, todėl kitą makiažas šalinimo patirtį.Jame yra amino rūgščių ekstrakcijos, kurie gali giliai išvalyti savo blakstienas, nepakenkdami jiems.

5、Lengva Naudotis: Tiesiog laukti 5-10 sekundžių, po to taikant šią blakstienų valikliu pratęsti truputį dėl jūsų blakstienos, tada jį nuvalykite švelniai kartu kryptimi blakstienų augimą.Ji nepalieka jokių ženklų ir išlaikyti savo blakstienas švarus ir sveikas.

Šis blakstienų valiklis giliai valo akių makiažą ir palieka jūsų blakstienas jausmas, minkštas ir sveikas.Ji taip pat sudaro apsauginį barjerą, siekiant išvengti žalos ir sudirginimą.Tiesiog taikyti jį į savo blakstienas ir palaukite 5-10 sekundžių prieš skalavimo.Ji yra švari ir švelni formulė, kuri tinka visų tipų odai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Blakstienų Valikliu

Kiekis: 60ml

Savybės: Valo blakstienos, švelniai pašalina makiažą, spynos vandens, ir drėkina

Paketų Sąrašo:

1 x Blakstienų Valikliu Pratęsti

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *