• Namuose
  • Motina & Vaikams
  • Kūdikio Nagų Clipper Rinkinys Kūdikių Nagų Priežiūros Rinkinys Nagų Žoliapjovės Žirkliniai Clipper Nagų Failą Su Saugojimo Atveju Naujagimio Nagų Priežiūros Rinkinys

Kūdikio Nagų Clipper Rinkinys Kūdikių Nagų Priežiūros Rinkinys Nagų Žoliapjovės Žirkliniai Clipper Nagų Failą Su Saugojimo Atveju Naujagimio Nagų Priežiūros Rinkinys

€76.28 €38.14
Sandėlyje

  • Amžius - 25-36m
  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Savybės:

1. Ergonomiška rankena už griežtesnę kontrolę ir geriau kontroliuoti, kai karpymas, lenktas, sutampa geležtės, kad perpjauti per jūsų kūdikio nagai be vargo.

2. Su užapvalintais patarimas saugaus naudojimo ir anti-slip rankena, tiksliai rankena kontrolės.

Specifikacija:

Medžiaga: ABS

Svoris: apie 38g

Produktų sąrašas:

1* Kūdikių Nagų Rinkinys

Pastabos:

Dėl skirtingų apšvietimas ir ekrano parametrai, produkto spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-3cm dydžio skirtumas.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Susitikti Nagų Priežiūros Poreikius】Tai yra praktinis Kūdikio Nagų Kirpimo rinkinys, kuriame yra vinis clipper, žirklių, nagų failą, ir tweezer padėti apdaila kūdikio nagams.Ji atitinka nagų ir kojų nagų priežiūrai reikia.

2.【Saugiai Sumažinti】Naudojant plokščią galvą ir apvalios galvos dizainas, Kūdikių Nagų Failo nėra lengva sukelti atsitiktinę žalą kūdikio nagai ir yra draugiškas kūdikiams.

3.【Aukštos kokybės Medžiagos,】 Nagų Žoliapjovės, Kūdikis yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno ir ABS medžiagos.Jis yra tvirtas, ilgalaikis, ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

4.【Aukšta svirtimi】Kūdikio Nagų Rinkinys sukurtas su didelio finansinio sverto, kuris yra ergonomiškas ir patogus laikyti, kad būtų galima lengvai iškirpti be šerpetų nagai.

5.【Lengva laikyti ir Saugoti】Kūdikio Nagų Žirklės yra lengva nešiotis ir laikyti, nes jis turi beždžionė formos saugojimo bylos, ji yra maža, ir neužima daug vietos, todėl yra labai tinkamas keliauti ir namų naudojimui.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *