• Namuose
  • Sporto Ir Kūno Pastato
  • Vyrų Kūno Shaper Neopreno Sauna Vest Juosmens Treneris Dvigubai Fitneso Riebalų Burn Pilvo Diržas Lieknėjimo Prakaito Viršuje Shapewear Marškinėliai C C6E0

Vyrų Kūno Shaper Neopreno Sauna Vest Juosmens Treneris Dvigubai Fitneso Riebalų Burn Pilvo Diržas Lieknėjimo Prakaito Viršuje Shapewear Marškinėliai C C6E0

€5.41 €3.03
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Amžius - Suaugusiųjų

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Produkto pavadinimas: Sporto formuojant juosta

Gaminio dydis Maždaug :S,M,L,XL,XXL,XXXL

Gaminio spalva: Kaip parodyta paveikslėlyje

Gaminio medžiaga:neopreno gumos

produkto savybės:

1. KŪNO FORMAVIMAS IR SPORTO: Mūsų vyrų sporto shapewear yra sukurta siekiant padėti jums gauti į formą.Suspaudimo audinio ir latekso medžiaga suteikia tvirtą paramą savo apatinę nugaros ir pilvo, padėti forma ir kontūro savo raumenis.

2. juosmens cincher ir pilvo parama: šis juosmens treneris ir pilvo korsetas yra skirta remti savo pilvo.Tai padeda juokai juosmens ir suteikia lieknėjimo efektą, o taip pat remti savo pilvo raumenis per treniruotę ir sumažinti traumų riziką.

3. PRAKAITAVIMAS IR ŠILUMOS ATLIKTI POVEIKIO: neopreno medžiaga shapewear skatina prakaitavimą ir padidina termogenezę kūno.Tai padeda skatinti detoksikacijos ir pagreitinti kalorijų deginimą, todėl jūsų treniruotės veiksmingiau ir efektyviau.

4. PATOGUS IR KVĖPUOJANTIS: Nors mūsų shapewear yra labai gniuždymo, jis yra pagamintas iš pralaidžios orui medžiagos, kuri skatina oro srovę į jus atvėsti ir patogiai per savo treniruotės.Reguliuojami dirželiai ir uždarymo užtikrinti saugų ir patogūs, todėl galite judėti laisvai.

5. UNIVERSALUS IR PASLEPIAMIEJI: Mūsų shapewear gali būti dėvimi nepastebimai pagal jūsų drabužius, todėl galima naudoti jį įvairios veiklos, pavyzdžiui, sporto treniruotes, sporto ir net kasdienėje veikloje.Plonas ir lengvas dizainas leidžia lengvai nešioti ir nešioti, teikti momentinių palaikymo ir formavimo, kur jums eiti.

Atsargumo priemonės:

1. Kaip mes visi žinome , įvairios kompiuteriai ekrano spalvos skirtingai, spalva tikrasis prekė gali šiek tiek skirtis iš šios nuotraukos.

2. Jei manote, sunku pasirinkti dydį, jūs galite jaustis laisvai susisiekti su mewe bus duoti jums keletą pasiūlymų, bet tai jums nuoroda tik.

Vežimą sudaro:

1 vnt Fitneso formuojant juosta

Gerbiami pirkėjas,Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes garantuojame, kad mūsų produktų kokybę.Kviečiame apsilankyti.Tikimės, kad jūs have a nice day!

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *