• Namuose
  • Rankiniai Įrankiai
  • 1Pc Kilimas Kutas Teptuku Macrame Kilimų Gobeleno Audimo Medvilnės Virvė Audimo Šukos Pet Dematting "PASIDARYK pats" ir Atidarykite Mazgas Karšimas Šukos Įrankiai

1Pc Kilimas Kutas Teptuku Macrame Kilimų Gobeleno Audimo Medvilnės Virvė Audimo Šukos Pet Dematting "PASIDARYK pats" ir Atidarykite Mazgas Karšimas Šukos Įrankiai

€34.10 €23.88
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - Hoeaden

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Savybės:

1. Natūralaus Bambuko Rankena Rankenos Yra Pagamintos Iš Gryno Natūralaus Bambuko, Su Sklandžiai Kreivė Ir Neturės Įtakos Jūsų Sveikatai.

2. Oro Pagalvė Pagalvėlės Dizainas: Oro Pagalvė Pagalvės Veikia Kaip Buferis, Kuris Gali Apsaugoti Medvilnės Virvė Iš Karščiausios Ir Padaryti Savo Gamybos Tobulas.

3. Tankus Ir Patvarus: Nerūdijančio Plieno Dantys Yra Tankus Ir Patvarus, Medvilnės Siūlai Gali Būti Šukuoti Daugiau Subtiliai, Ir Kutas Atrodo Gražesnė, Atneša Jums Gerą Patirtį.

4. Lengva Valyti: Lengvai Valoma Po Pakartotinio Naudojimo.Po Naudojimo, Švelniai Pašalinti Pūkų Iš Korio.

5. Didelis Universalumas: Jūs Galite Naudoti Ją Padaryti Visų Rūšių Gražūs Ir Madingi Rankų Darbo Gaminių, Ir Jūs Galite Naudoti Medvilnės Virvė, Kad Jums Patiks Rankų Darbo Procesas Daugiau.

Techniniai duomenys:

Medžiagos: Bambuko Rankena + Nerūdijančio Plieno Šepetys

Dydis: Kaip Parodyta paveikslėlyje (1inch=2,54 cm)

Spalva: Kaip Parodyta Paveikslėlyje

Pakuotė:

1Pc Rišti Šukos.

Pastaba:

1. Dėl Skirtingų Monitorių Ir Šviesos Poveikio, Tikroji Spalva Prekė Gali Šiek Tiek Skirtis Nuo Spalvos, Kuri Parodė Nuotraukos.

2. Atleisk, 1 Cm/0.39"-3 Cm/1.18" Matavimo Nuokrypis Dėl Rankinis Matavimas.

1 Atsiliepimai apie Produktą

  • Author

    BIEN

    Anon - 2023-08-22

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *