• Namuose
  • Sportas Ir Pramogos
  • Lauko Kempingas 4K Skaitmeninis Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo Paramos 2MP Raiškos Nuotraukų, Atsižvelgiant 4K Vaizdo Įrašymo Naktį, Buriavimui, Žvejybos

Lauko Kempingas 4K Skaitmeninis Infraraudonųjų spindulių Naktinio Matymo Paramos 2MP Raiškos Nuotraukų, Atsižvelgiant 4K Vaizdo Įrašymo Naktį, Buriavimui, Žvejybos

€234.26 €58.56
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - NV009
  • Dydis - 143 * 118 * 60mm
  • Infraraudonųjų Spindulių Paleidimo Tipas - Dual Siųstuvas
  • Efektyvių Vaizdo Nuotolis - 300m
  • Darbinė Įtampa - 5V 2A
  • Tipas - ŽIŪRONŲ
  • Baterija - Baterija
  • Svoris - 482g
  • Didinimas - 5X

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

4K infraraudonųjų spindulių naktinio matymo prietaisas turi 3,0 colių skaitmeninis LCD ekranas, 854*480 pikselių aukštos rezoliucijos ekranas, 2MP aiškiai apibrėžti, vaizdavimo rezoliucija, tinka dieną ir naktį naudoti.All-black night vision, naktį naudoti, mažas šviesos stebėjimo atstumas begalinis, visi-juoda, jokios šviesos stebėjimo atstumas iki 300m.Su fotografavimo ir vaizdo įrašymo funkcija, parama, 5X optinis priartinimas ir 3X digital zoom pamatyti daugiau video ar foto informacija.Su USB sąsają kraunama ar duomenų perdavimas.Įrašytą video ir nuotraukos gali būti eksportuojami į kompiuterius per duomenų kabelį peržiūrėti daugiau informacijos apie didesnio ekrano.

Tinka lauko veikla, pavyzdžiui, irklavimo ir buriavimo žiūrėti, huntings, paukščių stebėjimas, kelionės, žygiai, stovyklavimas, gyvūnų stebėjimas.Taip pat puikiai tinka sporto žaidimai, koncertai, operos ir kt.

Savybės:

【Romanas Formos】: išvaizda yra integruota tiek graži ir praktiška, pagrindinės kūno yra lygus, su anti-slip abiejose pusėse ergonomiška, patogi rankena, tekstūros vyresnysis.Jis taip pat sumažina dydį ir svorį prietaisas, todėl jį paprasčiau naudoti, ir puikiai tinka tamsiai tirti.

【3inch LCD Ekranas】: 3inch didelis LCD ekranas, 854*480 pikselių aukštos rezoliucijos ekranas, 2MP aiškiai apibrėžti, vaizdavimo rezoliucija, su aukštojo chromatines aberacijas reprodukcijai ir didesnis kontrasto santykis, todėl daugiau realios, vaizdo panardinant.Išorės ekrane, platesnį matymo lauką, patogiau žiūrėti, nešiojantiems akinius, gali taip pat būti patogus ir nemokamas stebėjimo.

【Dieną ir Naktį Dvejopo naudojimo】: Dieną ir naktį dvejopo naudojimo projekto, dienos spalva nuotrauką tiesa ir subtilus, juodos ir baltos infraraudonųjų spindulių režimas aiškų vaizdą.All-black night vision, naktį naudoti, mažas šviesos stebėjimo atstumas begalinis, visi-juoda, jokios šviesos stebėjimo atstumas iki 300m.Naktį naktinio matymo prietaisas, dieną, kad yra panašus į žiūronus.

【4K Vaizdo Įrašymo 2MP Foto Atsižvelgiant】: Aukštos vaizdo kokybės, paramos 2-12 megapikselių nuotraukas ir 4K vaizdo įrašymo rodyti daugiau informacijos.Suprantu, foto, video vaizdą, įrašo peržiūrą viename, fiksuoti kiekvieną akimirką.

【Labai priartinus objektą】: 5X optinis priartinimas, 3X skaitmeninis priartinimas, aišku, priartinimas, jokio nuostolio detalizavimo. 5 lygių didinimo padarinių, iki 15X kartu didinimo, dieną ir naktį, gali pasiekti arti stebėjimo tikslą. 50mm teleobjektyvą, skaitykite toliau ir aiškiau.

【Fokusavimo Koregavimas】: fokusavimo vairas yra kairėje pusėje, todėl lengva reguliuoti tiesiogiai su kairiojo nykščio.

【Infraraudonųjų spindulių Šviesos】: 2W 850nm aukštos slaptas infraraudonųjų spindulių užpildyti šviesos, naktį atvirų infraraudonųjų spindulių šviesos juoda ir balta nuotraukas. 5 lygių ryškumo reguliavimas, pagal skirtingų aplinkų pasirinkti skirtingą intensyvumo.

【USB Sąsaja】: Su USB sąsają kraunama ar duomenų perdavimas.Įrašytą video ir nuotraukos gali būti eksportuojami į kompiuterius per duomenų kabelį peržiūrėti daugiau informacijos apie didesnio ekrano.

【Masto Programos】: Tinka lauko veikla, pavyzdžiui, irklavimo ir buriavimo žiūrėti, huntings, paukščių stebėjimas, kelionės, žygiai, stovyklavimas, gyvūnų stebėjimas.Taip pat puikiai tinka sporto žaidimai, koncertai, operos ir kt.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Naktinio Matymo

Medžiaga: plastikas

Baterijos: 1 * integruota 3000mAh baterija (yra komplekte)

Ekranas: 3inch LCD ekranas, 854*480 rezoliucija

Įtampa: 5V, 2A

Efektyvi židinio nuotolis: 50mm

Objektyvas: MVS danga

Diafragma: F2.2

FOV: 7°

Priartinimas: 5X optinis priartinimas, 3X skaitmeninis priartinimas

Infraraudonųjų spindulių šviesos: 2W 850nm, 5 lygiai, reguliuojamas

Žiūrėjimo atstumas: 1m begalinis dieną, 300m visiškai tamsus naktį

Duomenų išvestis: USB Tipo C

Atminties kortelė: paramos (ne komplekte)

Prekės dydis: 143 * 118 * 60mm / 5.63 * 4.65 * 2.36 į

Prekės svoris: 350g / 0.77 lb

Pakuotės dydis: 192 * 147 * 72mm / 7.56 * 5.79 * 2.83 į

Pakuotės svoris: 480g / 1.06 lb

Pakavimo Sąrašas:

1 * Naktinis Matymas

1 * Duomenų Eilutė

1 * Virvelės

1 * Valymas Audinys

1 * Gairės

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *