• Namuose
  • Namų Ūkio Merchandises
  • Dulkių Dangtelis Su Saugojimo Krepšys Oro Fryer Padengti Virtuvės Dulkių Padengti Namų Ūkių Duonos Kepimo Gaubtas Oro Fryer Gaubtu Už Ninja Foodi Grilis

Dulkių Dangtelis Su Saugojimo Krepšys Oro Fryer Padengti Virtuvės Dulkių Padengti Namų Ūkių Duonos Kepimo Gaubtas Oro Fryer Gaubtu Už Ninja Foodi Grilis

€12.62 €7.58
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris - PDD329
  • Stilius - Klasikinis Stilius
  • CN - Šanchajus
  • Medžiaga - Sintetinės Odos

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Dulkių dangtelis apsaugo jūsų virtuvės elementų ir kartu apsaugoti juos nuo įvairių virtuvės elementų.

Dulkių dangtelis yra pagamintas iš vandeniui, Oxford medžiaga ir aukštos kokybės PVC apsaugoti savo puodus ir keptuves iš dulkių.

Nuo dulkių dangtelis yra purvinas, jūs galite skalauti jį tiesiogiai su maišytuvas, arba pamerkti jį į šalto vandens, ir tada pakabinti, kad išdžiūtų.

Dulkių dangtelį, turi 4 angokraščių kišenės laikyti papildomų daiktų, pavyzdžiui, kepimo žnyples ir naftos šepečiai.

100% visiškai naujas ir geros kokybės

Savybės:

Tvirtas Audinys: dulkių dangtelis yra pagamintas iš vandeniui, Oxford medžiaga ir aukštos kokybės PVC apsaugoti savo puodus ir keptuves iš dulkių.Oro fryer dangtelis yra patvarus ir gali būti naudojamas ilgą laiką.

Lengva Valyti: Tiesiog įdėkite dulkių dangtelį ant mašinos.Nuo dulkių dangtelis yra purvinas, jūs galite skalauti jį tiesiogiai su maišytuvas, arba pamerkti jį į šalto vandens, ir tada pakabinti, kad išdžiūtų.

Funkcinės Kišenės: dulkių dangtelį, turi 4 angokraščių kišenės laikyti papildomų daiktų, pavyzdžiui, kepimo žnyples ir naftos šepečiai.Rankena viršuje leidžia lengvai pašalinti dulkes padengti.

Lengva Nešti: apimtis dulkių dangtelis yra kompaktiškas ir lengva nešiotis.Oro fryer dangtelis yra lengvas ir patogus nešiotis, užima labai mažai vietos, ir yra lengva saugoti.

Apsaugoti Virtuvės Elementų: Dulkių dangtelis apsaugo jūsų virtuvės elementų ir kartu apsaugoti juos nuo įvairių virtuvės elementų.Oro fryer padengti, taip pat išplečia estetikos ir gyvenimo trukmė prietaiso.

Techniniai duomenys:

Dydis: apie 35*36*25CM/13.78*14.17*9.84 į

Medžiaga: 6000 Oksfordo audinys + PVG

Svoris: 350g

Pakavimo Sąrašas:

Dulkių Dangtelis*1

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir šaudyti kampu, yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, ten yra tolerancija produkto dydžio.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *