• Namuose
  • Žaislai Ir Pomėgiai
  • Astronautas Pinigų Banko Naktį Šviesos Dizaino Pinigų, Monetų Dėžutė Su Rakto Slaptažodį Apsaugos Mielas Astronautas Žaislai, Dovana, Namų Dekoro

Astronautas Pinigų Banko Naktį Šviesos Dizaino Pinigų, Monetų Dėžutė Su Rakto Slaptažodį Apsaugos Mielas Astronautas Žaislai, Dovana, Namų Dekoro

€28.40 €11.36
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Rekomenduojame Amžius - 14+y
  • Modelio Numeris - Rankoje Suku Pinigų Dėžės
  • Sertifikavimo - Europoje sertifikuotas (CE)

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Šis astronautas pinigai banke yra ne tik įdomus būdas sutaupyti pinigų, bet taip pat kietas stalo dekoro jūsų namuose ar biure.Ji turi raktą saugojimo lizdas gale ir išsiplėtusios saugojimo vietos.Norėdami jį naudoti, tiesiog įdėkite banknotų į burną.Pinigus bankas yra daugkartinio naudojimo ir lengvai atidaryti.Puiki dovana erdvės mėgėjams.

Techniniai duomenys:

Spalva: Raudona/Žalia

Medžiaga: ABS

Požymis: rankinis

Grynasis svoris: apie 500g

Svoris su įpakavimas: apie 700g

Gaminio dydis: apie 218*159*159mm/8.58*6.26*6.26 cm

Pakuotės dydis: apie 266*180*270mm/10.47*7.09*10.63 cm

Pastaba: Astronautai yra įrengta mygtukas baterijų ir bus švyti

Pakavimo Sąrašas:

1*Ranka Skriejikas Astronautas Raketų Taupyklė

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Rankų valcavimo Taupymo: Pasukite taupyti pinigus į smagu ir lengva veikla, tai ranka suku pinigų banko.Ji ritininis savo sąskaitas į ankštą cilindras su paprasta pasukti rankena.Siekiant išvynioti užuolaidą jų, tiesiog suteikti bankas, švelniai suplakite ir mėgaukitės savo pinigais.

2.Minkšta Šviesa ir Šiluma: raketa, varoma kosmonautas akcentas tai ranka suku pinigų banko.Ji skleidžia minkštą šviesą ir sukasi aplink, kai jūs suku ji.Tai naktį šviesos dizainas, todėl jūsų stalo dekoro daugiau, jaukus ir saugus.

3.Užrakinti savo pinigus su Raktu: Tai ranka suku pinigų bankas turi slaptažodį užraktas ir raktas saugojimo lizdas užtikrinti, kad jūsų santaupos yra saugios.Galite tinkinti ir atnaujinti savo slaptažodį, bet kuriuo metu.

4.Didelė Talpa: Su šia ranka skriejikas pinigų banko, jūs galite turėti daugiau įdomus, o sutaupyti daugiau pinigų.Jis pasižymi didelės talpos, kuriame galima laikyti daug monetų ir sąskaitas.Galite naudoti suku įdėti arba išimti savo pinigus lengvai.

5.Daugkartinio Naudojimo: Tai pinigus bankas yra paprasta naudoti ir valdyti.Jums tiesiog reikia įterpti monetų ar sąskaitas į lizdą ir įjunkite ranka skriejikas.Pinigai bus laikomi saugiai viduje bankas.Tai lengva atidaryti ir tuščia, kai jums reikia naudoti savo santaupas.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *