Microlink Granulių Valiklis Tiekėjas Plaukų Pratęsimo Žnyplės Plaukų Priauginimui Šalinimo Mikro Žiedas Karoliukai Atidarytuvas

€23.25 €10.00
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo - Nėra

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Paramos Dropshipping ir didmeninės prekybos sistemą.

100% Originalus ir Goo d Kokybės, su Laisvai Po pardavimo Garantija .

Plaukų išplėtimo priemonė yra specialiai sukurta, kad pašalinimas ir montavimo visų plaukų priauginimas lengviau.Sutaupykite laiko atidarant žiedas be pjovimo savo plaukų.

Granulių Šalinimas, chirurginės žnyplės yra specialiai sukurta patarimai, kaip išspausti ir atidarykite žiedas.Unikalus rankena suteikia patogų ir saugų sukibimą.Šių ekologiškų replės su minkšta rankenos yra įsitikinkite, kad jums sutaupyti laiko.Numatyta, kirpykla, kurie nori būti geriausias, plaukų priauginimas.

Lengva naudoti plaukų priemonės yra pagamintos iš nerūdijančio plieno medžiagos.

Profesionalios žnyplės plaukams pratęsti paraiškų yra puikus kasdienių šukuosenų, šalys, baras bashes ir šventė atrodo.

Spalva: sidabrinė

Medžiaga: nerūdijantis plienas

Pakuotės Turinys:

1 x plaukų pratęsimo replės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apmokėjimas : 1.Mokėjimas turi būti atliktas per 5 dienų nuo užsakymo. 2.Jei negalite kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes

Vežimą: 1.Mes tiekiame Pasaulyje laivybos. (išskyrus keletą šalių ir APO/FPO). 2.Visi užsakymai bus tvarkomi pirmas kartas, kai mokėjimo patikrinimas praėjo. 3.Tikrasis pristatymo laikas gali skirtis , ypač per atostogų sezoną.

Atsiliepimų: 1.Prašome įsitikinkite, kad nėra jokių problemų su produktais. 2.Jei turite y nepasitenkinimą, prašome susisiekti su mumis prieš užpildant rev iew.Mes jums priimtiną atsakymą.

3.Jei nėra jokių problemų, prašome pateikti mums 5 žvaigždžių teigiamų atsiliepimų.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *