• Namuose
  • Saugojimo Prietaisas
  • 2.5 colio SSD Atveju SATA su USB3.0 HDD Atveju Kietojo Disko Gaubtas, 5 Gbps 4TB Išorinis Standusis Diskas, Dėžutė Su USB3.0/Tipas-C Kabelio ABS

2.5 colio SSD Atveju SATA su USB3.0 HDD Atveju Kietojo Disko Gaubtas, 5 Gbps 4TB Išorinis Standusis Diskas, Dėžutė Su USB3.0/Tipas-C Kabelio ABS

€5.89 €3.53
Sandėlyje

  • Prekės Pavadinimas - VODOOL
  • Dydis - 2.5"
  • Vidinė Sąsaja - SATA
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Bylos Medžiaga - plastikiniai

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

SATA Su USB3.0 HDD Dėžutės Suderinama su windows XP/win7/win8/win10 2.5 HDD Talpyklos Didelės Spartos USB Kabelis SSD Išorės Saugojimo

Savybės:

1. Didelės Spartos Perdavimas: Su 3.0 SATA HDD dėžutė yra didelės spartos perdavimo pajėgumų, kuris yra daug greitesnis negu 2.0 SATA kietąjį diską talpyklos.Tai reiškia, kad jūs galite perduoti didelį kiekį duomenų kietajame diske kasetė greičiau, sparčiau backup ar saugoti jūsų duomenis.

2. Dizainas: standžiajame diske, atveju priima paprastas ir lengvas dizainas, kuriuos yra patogu nešiotis ir naudoti.Tuo pačiu metu, ji taip pat yra atsparus smūgiams, suspaudimo atsparus ir patvarus savybės, kurios gali būti naudojama įvairiose aplinkose, suteikti patikimų duomenų saugojimo ir perdavimo paslaugas.

3. Didelis Pajėgumas: 3.0 SATA HDD nclosure palaiko didelės talpos standžiuosius diskus, kurie gali patenkinti jūsų įvairių saugojimo poreikius, įskaitant atsargines kopijas didelį kiekį duomenų, pavyzdžiui, nuotraukas, vaizdo įrašus ir dokumentus.

4. Medžiaga: standžiojo disko korpusas pagamintas iš ABS medžiagos, didelio stiprumo ir atsparumo dilimui savybės, kurios gali apsaugoti kietajame diske nuo sugadinimo ir susidūrimo, taip gerinant paslaugų gyvenimą standžiajame diske.

5. Lengva Naudoti: 3.0 SATA kietąjį diską kasetė nereikalauja tvarkyklių diegimas ar papildomos programinės įrangos, bet tiesiog prisijungia standžiojo disko kasetės į kompiuterį naudoti.Ji taip pat yra lengva naudoti išardymo ir dizaino, kuri leidžia jums lengvai pakeisti kietąjį diską.

Specifikacija:

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Dydis: 2.5 colių

Bylos Medžiaga: Plastikas

Vidinis sąsaja: SATA (serial interface)

Išorinė sąsaja: USB (USB 3.0 atgaliniu būdu suderinami su USB 2.0)

Perdavimo greitis: USB3.0

Medžiaga: ABS

Spalvos: Mėlyna, Tamsiai Mėlyna, Dramblio kaulo, Rožinė, Žalia, Mėlyna (pasirinktinai)

Duomenų linijos ilgis: 40cm

Sistema Suderinama su windows XP/win7/win8/win10/ "vista" / "Linux/" Mac OS " ar aukštasis

Gaminio dydis: 120 * 76 * 13mm/4.7*3*0.5 į

Produkto svoris: 42.7 g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x HDD Dėžutės

1 x duomenų kabelis

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *