• Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Katė Žaislas Žuvų Naminių Kačių Žaislai Realus Vaisių Rinkinys Žuvų Kačiukas Šokių Žuvų Vokalo Žaislas Juokingas Kates Kramtyti Katžolių Naminių Reikmenys

Katė Žaislas Žuvų Naminių Kačių Žaislai Realus Vaisių Rinkinys Žuvų Kačiukas Šokių Žuvų Vokalo Žaislas Juokingas Kates Kramtyti Katžolių Naminių Reikmenys

€79.88 €39.93
Sandėlyje

  • Žaislai Tipas - Tuneliai
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Nailonas
  • Yra Protingas Prietaisas - No

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Mūsų šuo žaislai yra skirti išlaikyti savo furry draugui pramogauti valandų valandas.Pagamintas iš patvarių medžiagų, jie puikiai tinka sunkiojo chewers.Su ryškus dizainas ir galimybė įtraukti katžolių, mūsų žaislai paskatins jūsų katės susidomėjimą kramtymas ir kramtyti.Jie taip pat padaryti tobula dovana bet naminių gyvūnėlių mylėtojas.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kačių Žaislai

Dydis: (vidut.)8cm/3.15 cm skersmens

Medžiaga: poliesteris

Pakavimo sąrašas:

1 komplektas*Kačių Žaislai

Pastaba:

1. Dėl skirtingų ekrano ir apšvietimo efektai, tikroji spalva produktas gali šiek tiek skirtis nuo spalvų, kaip parodyta paveikslėlyje.Ačiū!

2. Dėl vadovo matavimas, matavimo nuokrypis 1-3cm yra leidžiama.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Saugi Medžiaga: Šių vaisių pliušinis kačių žaislai yra pagaminti iš minkšto poliesterio, vilnos audinio, kuris negali būti lengvai kramtomi, kuriuos kačiukai ir yra pakankamai tvirtos, kad atlaikytų jų žaismingas įkandimų.Kačiukai bus panaudoti šių teisę dydžio pliušiniai žaislai ateityje, laižo, kramto, glostyti ir prisiglausti, todėl jų pūkuotas draugais susijaudinęs ir įtampos.

2.Ryškus Dizainas ir Ryškios Spalvos: Pašalinti kačių nuobodulio. 4 vaisių pliušiniai žaislai, kivi, greipfrutų, arbūzų, apelsinų dizaino efektyviai pritraukti jūsų katė dėmesį, užtikrinant, kad jie likti už valandas ir atsikratyti nuobodulio ir vienatvės.

3.Patrauktų Katė su Gamtos Katžolių: Pridėti jūsų feline s grojimo mūsų žaislai alsuoja organinių katžolių.Ji reguliuoja nuotaiką ir skatina virškinimą & įspūdžių, juos išlaikyti sveiką ir saugią.Gaukite mūsų katžolių užpildyti naminių gyvūnų žaislai dabar!

4.Pramogoms Jūsų Katė: Laikykite savo furry draugui, jungiančios su mūsų interaktyvi katė žaislas.Featuring mielas dizaino ir ryškių spalvų, kad pritraukti katės dėmesį, jis apsaugo nuo žalos jūsų baldų išlaikyti juos nuo braižymo.Ji skatina jų susidomėjimą ir entices jų žaisti, "bitė", ir kramtyti, padėti jiems gauti per nuobodulys.Vaisių žaislas yra puikus, blaško jūsų katei, ir išlaikyti juos linksmino ir aktyvus ilgiau.

5.Nuostabios Dovanos: Šie cute vaisių kačių žaislai yra puiki dovana kačių ir kačių mylėtojai.Jie skatina jūsų katė vykdo ir žaisti, o taip pat stiprinti ryšį tarp jūsų ir jūsų furry draugui.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *