• Namuose
  • Žaislai Ir Pomėgiai
  • Magnetinių Rutuliukų Tapybos Lentos Daugkartinio naudojimo Vairavimo Karoliukai Piešimo Bloknotas Mąstymas, Koncentracija, Mokymo Kalėdų Dovanos, Berniukų, Mergaičių

Magnetinių Rutuliukų Tapybos Lentos Daugkartinio naudojimo Vairavimo Karoliukai Piešimo Bloknotas Mąstymas, Koncentracija, Mokymo Kalėdų Dovanos, Berniukų, Mergaičių

€13.10 €8.52
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - plastikiniai
  • Rekomenduojame Amžius - 3-6y
  • Klasifikacija - Piešimo Lenta
  • Modelio Numeris - Magnetinė Piešimo Lenta
  • Lytis - Unisex
  • Tipas - Piešimo Lenta

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Magnetinio Spalvingų Karoliukų Piešimo Tablet Rašyti Tapybos Grafiti Lenta su Pen Dėlionės Ankstyvo Mokymosi Žaislai Berniukams, Mergaitėms

Kulka Taškų: 1、【Aukštos kokybės Medžiagos】Magnetinio Dot Menas yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, stiprus ir tvirtas, rudenį ir dėvėti, atsparus vandeniui.Su lygaus poliravimo procesą, nr. galąstuvas ant krašto.

2、【Pareikšti Įdomus Jūsų Gyvenimas】Magnetinė Lenta Vaikams gali suteikti malonumą jūsų gyvenime, ir, kai jums nuobodu, jūs galite naudoti juos, žaisti su savo vaiku ir sustiprinti savo ryšį su savo vaiku.

3、【Plėtoti Vaikų Vaizduotę】Magnetinio Dot Valdybos labai tinka "PASIDARYK pats", naudodamasi savo vaizduotę ir kūrybingumą, ir gali pagerinti vaikų rankas-apie gebėjimų ir koncentracijos.

4、【Išskirtinį Apdailos】Magnetinio Dot Piešimo Lenta yra gražus versija, prabangus apdailos ir ne krekingo.Meistriškumo yra labai gerai, jums bus meilė jį.

5、【Puiki Dovana Vaikams】Magnetas Dot Valdybos Vaikams, yra puiki dovana.Tinka suaugusiems ir vaikams, taip pat jis gali būti naudojamas šalys ir versmės pagyvinti atmosferą.Taip pat galite naudoti ją kaip atlygį už savo vaiką.

Aprašymas: Magnetinis Dot Menas yra pagamintas iš aukštos kokybės ABS medžiagos, stiprus ir tvirtas, rudenį ir dėvėti, atsparus vandeniui.Su lygaus poliravimo procesą, nr. galąstuvas ant krašto.

Jis gali tarnauti kaip atlygį už savo vaiką ir būti naudojama renginiuose ir šalys, gyvinti nuotaika ir tinka tiek suaugusiems ir vaikams.

Specifikacija: Medžiaga: ABS

Produkto pavadinimas: Magnetinis Dot Valdyba

Gaminio dydis: apie 36.5 * 38.2 * 3.2 cm/14.4 * 15 * 1.3 colių

Priedai: magnetinio siurbimo pen, modelis albumas

Pakavimo Sąrašas: Magnetinio Dot Valdybos Rinkinys*1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *