• Namuose
  • Namai Ir Sodas
  • Helovinas Plunksnų Vainikas Baisu Obuolio Helovinas Vainikas Apdaila Priekinių Durų 35cm Dirbtinės Rožės Helovinas Girliandą Randas

Helovinas Plunksnų Vainikas Baisu Obuolio Helovinas Vainikas Apdaila Priekinių Durų 35cm Dirbtinės Rožės Helovinas Girliandą Randas

€186.75 €93.38
Sandėlyje

  • Modelio Numeris - Helovinas Plunksnų Vainikas
  • Medžiaga - plastikiniai
  • Elektroninis - No
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Proga - Helovinas

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Pridėti šiek tiek baisu nuojauta, kad jūsų sienos su mūsų dekoratyvinis Helovinas plunksnų vainikas!Tai daug siaubo elementų, kurie yra puikus gimtadienius, ir gali būti rodomas labai ilgai.Šis vainikas yra puikus papildymas jūsų Helovinas dekoracijas!

Medžiaga: ABS

Dydis: apie 35x35cm/ 13.78x13.78inch

Taikoma šventė: Helovinas

Skelbimas:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingų rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Pakavimo Sąrašas:

1*Helovinas Durų Vainikas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.Pilnas Helovinas Elementus: Puošia savo durų ar sienos su mūsų Helovinas vainikas.Dirbtinės rožės & lapai ir akių obuolius puošia vainikas, šalia raudonos ir juodos spalvų schemą.Tai baisu dizainas bus pridėti turtingas ir baisu elementus, sukurti 1-of-a-kind atmosferą savo Halloween šventės.

2.Gražus Durų Ornamentas: Pakelti savo Helovinas dekoro su mūsų obuolio vainikas!Šis patrauklus durų aksesuaras yra puikus draugiška šeima ir draugais baisu ir žaismingą atmosferą.Transformuoti savo nuobodus prieangis į akį ir įdomus atmosferą, kad tikrai įspūdį.

3.Išskirtinis Gaminys: Apšviesti savo baisu sezoną su mūsų Helovinas obuolius vainikas.ABS ir audinio, dirbtinės gėlės yra kruopščiai paruošta su bauda meistriškumo, užtikrinant, kad jie nebus išnyks arba nutraukti ilgalaikius ekranas.

4.Lengva Rodyti: Tai obuolius vainikas yra puikus papildymas creepy prisilietimas prie jūsų lauko verandoje, patalpų sienos, langas, tvora ar durys.Ji yra lengva pakabinti ir patvarus, tinka naudoti lauko sąlygomis.

5.Plačiai Naudoti: Pridėti klaikus ir mistinis prisiliesti prie jūsų interjero šis Helovinas obuolius vainikas.Vos ne Helovinas, tai pakankamai lanksti, kad padidinti baisu tematikos šalys, vestuvės, gimtadienius ir daugiau.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *