• Namuose
  • Valymo Prietaisai
  • Už ROIDMI IEVA Plius Dulkių siurbliu Dalys Pagrindinėje Pusėje Šepetys HEPA Filtras Dulkių Maišas, atsarginės Dalys, Priedai

Už ROIDMI IEVA Plius Dulkių siurbliu Dalys Pagrindinėje Pusėje Šepetys HEPA Filtras Dulkių Maišas, atsarginės Dalys, Priedai

€16.74 €13.22
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - FGHGF

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Už ROIDMI IEVA Plius Dulkių siurbliu Dalys Pagrindinėje Pusėje Šepetys HEPA Filtras Dulkių Maišelis Reikmenys, atsarginės Dalys, Pagrindinis Šepetys:Pakeičia savo esamų dulkių siurblys s susidėvėjęs teptuku.Grįžti veikia jūsų pirštai per švarų kilimą dar kartą.

HEPA Filtras:Filtras gali sumažinti dulkių.sulaiko didelės šiukšlių ir nuolaužų,bauda Filtras dulkių filtras ir nuvalykite dulkes generuoja mažą dulkių ir bakterijų, ir sumažinti antrinės taršos iš oro.

Dulkių Maišelis:taip, kad nebijote nuotėkio, kad kiekvienas galėtų jį naudoti su ramybe,Didelės talpos rinkti šiukšlių, plaukų, dulkių,Kad žemės švarus, kaip naujas.

Šoninis Šepetys: Šoninis šepetys gali eiti giliai į kampus ir kraštus, kad pašalinti daugiau purvo, dulkių ir nuolaužų,specialiai sukurta anti-twining valymo metu, lengvai rinkti plaukus ir dirts bet retai twined pagal plaukus.

Lengva įdiegti ,nereikia išleisti papildomų energijos ir laiko.

Paruošti naudojimui, tai yra patogu, higieniškas ir saugus ,efektyvus valymas.

Minkštas ir švelnus, nepakenks grindų paviršiaus.Tinka kietmedžio, laminatas, marmuras, keraminės plytelės, medžio ir kitų paviršių plovimui, kilimų ir kt.

Tinkamas Modelis : UŽ Roidmi IEVA Plius Robotas Dulkių siurblys

Spalva: Picture spalva

Medžiaga: Plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * Voleliu, teptuku

1 * Filtras

5 * Dulkių maišeliai

2 * Šoniniai šepetėliai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

+ Žymos

dulkių maišelis priedai, Dulkių Siurblių Dalys, atsarginės dalys, ROIDMI IEVA PLIUS, pagrindinis šoninis šepetys

1 Atsiliepimai apie Produktą

  • Author

    Pas mal

    Anon - 2023-08-15

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *