• Namuose
  • Vandens Sportas
  • 1pc Printting Plaukimo Kepurės Vyrams, Moterims, Elastingas Nailonas Ausų Apsaugos Ilgi Plaukai Baseinas Skrybėlę Plono Maudymosi Kepuraites

1pc Printting Plaukimo Kepurės Vyrams, Moterims, Elastingas Nailonas Ausų Apsaugos Ilgi Plaukai Baseinas Skrybėlę Plono Maudymosi Kepuraites

€3.42 €2.22
Sandėlyje

  • Taikoma Žmonių - MOTERIS
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Nailonas
  • Modelio Numeris - Nemokamai Dydžio Plaukimo Kepurės

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Premium medžiagos: Šių plaukti kepurės yra pagaminti aukščiausios kokybės nailono audinio su puikiu vertikalios ir horizontalios elastingumą.Švelnus ir glotnus, labai patogūs dėvėti, non-stick plaukai.

Asmeninį dizainas: Jie yra suprojektuoti, kad tiktų mėgėjai, taip pat specialistai.Puikiai tinka suaugusių vyrų, moterų, berniukų ir mergaičių, imtis plaukimo pamokos ar bet kokią vandens veikla.

Patogus ir patvarus: Šie plaukimo rinktinėje yra pagamintas iš aukštos kokybės nailono medžiagos, lygaus paviršiaus, minkštas ir patogus dėvėti, nėra lengva išnyks ir ašarų, patvarus ir praktiškas, gali būti naudojamas ilgą laiką.

Proga: Šis plaukimo kepuraitė tinka vyrams, moterims ir vaikams.Ji yra lanksti ir lengva užsidėti ir nusiimti.Jis nebus jaučiasi per stora, suteikiant jums patogią patirtis.

Ryškių spalvų: Turintys ryškių, ryškių spalvų.Mėgaukitės daugiau vandens sportas.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Plaukimo Kepuraitė

Medžiaga: nailonas

Dydis: Vienas dydis

Pakuotė:1x Plaukimo Kepuraitė

Pastabos:

1. Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

2. Prašome leisti 0.1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *