• Namuose
  • Dviračių sportas
  • G92F Ant Padangų Remontas, Padangų Gręžimo Punkcija Skubiai Klijai Pleistras Sandarinimo Juostelės Punkcija Remonto Įrankiai

G92F Ant Padangų Remontas, Padangų Gręžimo Punkcija Skubiai Klijai Pleistras Sandarinimo Juostelės Punkcija Remonto Įrankiai

€7.50 €3.75
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Savybės:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Dviračio Padangų Remonto : Lauke, Jei jūs manote, bejėgiai, nes vienodo dydžio padanga ant tubeless , jums tikrai reikia, dviračio remonto komplektas!Jis gali greitai remonto skylę.Galite naudoti padangų remonto priemonė "punch" Bacon Juostelėmis, į skylę iš išorės.

Super Nešiojamieji: Mūsų tubeless dviračių remontas sveria lengvai!Ji yra visiškai pagamintas iš apdirbtas aliuminio lydinio.Jūs galite patogiai įdėti šį padangų remontas jūsų drabužių kišenės ar kuprinės, jūs galite jį pasiimti ir įdėti ją naudoti bet kuriuo laiko.

Greitai ir Lengvai Plokščių Remontas: Už Kalnų, Kelių, , E-Dviratis, Cyclocross, Dviračiai ir KETURRAČIAI.Saugojimo talpyklą, tvarkingai apima adata padangų plėstuvas ir presavimo staklės, 5 'Bacon' juostelėmis.

Du Įrankiai yra Geriau Nei Vienas: jie apima dvi priemones, padangų plėstuvas ir padangų šakutės puikus kalnų dviratis padangos.Dauguma rinkiniai tik padangų šakutė padaryti darbą abi priemonės.

Lengva Nešti: Saugiai laikyti veikiami įkišta adata ir padangų žvakės visiškai sandarų indą.Parduotuvė nedidelė, savo dviračio balno pagalvių ar hidratacijos kuprinė.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Aliuminio Lydinys+Plienas

Spalva: Kaip Paveikslėlyje Parodyta

Dydis: apytiksl.126x18mm/4.96x0.71in

Komplektą Sudaro:

1 Rinkinys Dviračių Padangų Remontas

Pastaba:

Prašome leisti 1-3mm paklaida, nes rankinis matavimas.pls įsitikinkite, kad jūs ne protas, prieš jums pasiūlymą.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva elementą.Ačiū!

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *