• Namuose
  • Namo Saugojimo Ir Organizacijos
  • 2VNT Staltiesė Įrašus Iškylą Lentelės Įrašus Nerūdijančio Plieno Stalo Audinio danga Gnybtus staltiesė Laikikliai, Idealiai tinka Vestuvėms Šalis

2VNT Staltiesė Įrašus Iškylą Lentelės Įrašus Nerūdijančio Plieno Stalo Audinio danga Gnybtus staltiesė Laikikliai, Idealiai tinka Vestuvėms Šalis

€3.24 €1.62
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Medžiaga - Nerūdijančio Plieno
  • Modelio Numeris - Staltiesė Įrašą

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Aprašymai:

1. Nes Staltiesė Spaustuvai yra lengva įdiegti ir kilimo, jums reikia tik kraštutiniu atveju lentelės įrašą ir pastumkite jį į vietą, jis bus ne slydimo nuo stalo, net ir esant stipriam vėjui.

2. Staltiesė Gnybtus tvirtai prispaustas, kad chuck ne tik lygaus paviršiaus, bet taip pat turi geras elastingumas, kurie gali tvirtai nustatyti staltiesė ant stalo.

Techniniai duomenys:

Produkto Pavadinimas: Staltiesės Gnybtus

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas

Clampable dydis: Dydis: apie 7.3*6cm/2.87*2.36 colių(Tinka stalams, kurių storis yra mažesnis nei 6cm)

Produktų sąrašas:

2*Staltiesė Gnybtus

Pastabos:

Prašome leisti 0,5 cm/0.20 klaidų dėl rankinis matavimas.

Dėl skirtumo tarp skirtingų monitorių, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas, tikiuosi, jūs galite suprasti.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Aukščiausios Kokybės】funkcijas Staltiesė Įrašai naudoti nerūdijančio plieno, aukštos kokybės tekstūros, nėra lengva rūdžių, ir ilgaamžiškumas, todėl tai yra geras pasirinkimas už jus.

2.【Lengva Naudoti】, Nes Staltiesė Spaustuvai yra lengva įdiegti ir kilimo, jums reikia tik kraštutiniu atveju lentelės įrašą ir pastumkite jį į vietą, jis bus ne slydimo nuo stalo, net ir esant stipriam vėjui.

3.【Sklandžiai Chuck】Lentelė Klipai Staltiesės yra tvirtai prispaustas, kad chuck ne tik lygaus paviršiaus, bet taip pat turi geras elastingumas, kurie gali tvirtai nustatyti staltiesė ant stalo

4.【Puikus Elastingumas】Iškylą Lentelėje Gnybtus priima pavasario dizainas su geru elastingumu, yra patogiau, kai įtempimo staltiesė, tai bus geras pasirinkimas už jus.

5.【Masto Programos】, Nes Iškylą Lentelės Įrašai yra plačiai naudojamas, tai tinka lauko ir vidaus programas, pvz., piknikai, pobūviai, vestuvės, šventės, furšetai, pietūs ir kt.

+ Žymos

staltiesė įrašus iškylą lentelės įrašus

2 Atsiliepimai apie Produktą

  • Author

    geros kokybės. Greitas pristatymas.

    Anon - 2023-04-21

  • Author

    puikus

    Anon - 2023-07-15

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *