• Namuose
  • Biuro Baldai
  • Kompiuterio Stalas 31-1/2" Tvirtas ir Sunkiųjų rašomasis Stalas, skirtas Mažoms Erdvėms, ir Mažas Stalas Studijų Lentelė Nešiojamojo kompiuterio Stalas - AC3BB

Kompiuterio Stalas 31-1/2" Tvirtas ir Sunkiųjų rašomasis Stalas, skirtas Mažoms Erdvėms, ir Mažas Stalas Studijų Lentelė Nešiojamojo kompiuterio Stalas - AC3BB

€669.16 €515.26
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Formos - L Formos

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

★DYDIS★Mažas Stalas-- 31.5 x sudarė 15,75 x 29.25 colių, mažo nešiojamojo kompiuterio stalas gali tilpti, kai jūs jį, ir vis dar teikia pakankamai lentelės vietos rašymo, skaitymo ar darbo kompiuteriu metu.Tai yra puikus to namo, biuro, butai ir kolegijos bendrabučio kambariai,miegamasis.

★AUKŠTOS KOKYBĖS★Pusėje Stalo-- Storio 3/4" skydas yra aplinkos P2 standartinis dalelių medienos matinis paviršius, atsparus vandeniui ir kovos su įbrėžimams.Mūsų stalo sertifikuotas BIFMA, pagal MŪSŲ Biuro Baldai Standartus.

★DIDELIS STABILUMAS★Siauras Stalas--siauras stalas metalinis rėmas yra visų 1.2 mm storio, kurios yra 1,3 karto storesnis nei įprasta 0.8 mm aukščio stalas, mažai kompiuterio stalo yra labiau stabili ir kieta, nei įprasta, mini stalas.

★LENGVA ASSEMBKE★Mažų Siuvimo Stalo--biuro lentelė gali būti surenkamos per mažiau nei 15 minučių su visa reikalinga įtrauktos priemonės, todėl jūs galite praleisti daugiau laiko dėl svarbių dalykų gyvenime ,Don\\'t gaišti laiko, surinkimo instrukcijos.

★24 VALANDŲ NEDELSIANT ATSAKYTI★Tv Stovas-Jei yra kokių nors problemų, apie gaminį, prašome kreiptis tiesiogiai į mus, mes pasistengsime atsakyti ir siūlo sprendimą per 24 valandas.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *