Audinio Skustuvas Įkraunamas LED Skaitmeninis Ekranas Pašalinti Pūkelis Ir Tabletes Nuo Drabužių

€22.47 €14.38
Sandėlyje

  • Tipas - Audinio Skustuvas Įkraunamas LED Skaitmeninis Ekranas
  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekių Kokybės Sertifikavimo - Nėra

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

1. Audinio skustuvas gali aiškiai parodyti, akumuliatoriaus ant LED ekrano.Baterijos lygis svyruoja nuo 0 iki 100, galite tiesiogiai pamatyti akumuliatoriaus likę, ar jis yra įkraunamas arba naudoti, kuri yra labai patogi ir intuityvi.Pastaba: Kai ekranas akumuliatoriaus lygis yra mažesnis nei 10, tai turi būti mokama.

2. Audinio Skustuvas akių gaubtas yra 3 dydžio skyles greitas valymas hairballs įvairių dydžių.Be to, palyginti su tradicinėmis 3-leaf blade, mūsų plaukų šalinimo mašinos ašmenys yra 6-lapų anti-rust peilis, kuris pagerina darbo efektyvumą iki 50%.Jei pašalinti pūkelis, nepažeidus drabužius, be žalingų audinio paviršiaus, patenkinti visų poreikius audinio paviršių.

3. Tai korp valiklis ateina su peiliukai ir Korp Voleliu.Į korp roletai gali dėmių perteklius pūkas ant jūsų drabužių ir padaryti jūsų jiems atrodo neater.Bendradarbiauti korp skustuvas yra puikus spręsti korp ir pūkelis.

4. Šis audinys pūkelis valiklis yra įrengta su ištraukiamomis nerūdijančio plieno mikro-arc akių padengti .Jis gali tilpti drabužiai ir laikytis saugaus atstumo nuo disko, taip apsaugant audinį nuo pažeidimų.Be to, yra saugos įtaisas, kad jei akių dangtelį korp skustuvas tampa laisvi arba nukrenta, jis nustos veikti nedelsiant, kad būtų išvengta pavojaus ar žalos audinio.

5. Įkraunamąją drabužius skustuvas yra labai patogus nešiotis, kad jis gali būti naudojamas ant kelionės ar namų,taikomos drabužiai, megztiniai, šalikai, pirštinės, pliušiniai žaislai, antklodė, pagalvės, sofos, kilimai, patalynė.Sumažinti perteklių pūkas, kad audinys atrodo kaip naujas ir pagerinti mūsų gyvenimo kokybę.

Spalva:Juoda

Medžiaga:Plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * Korp valiklis

1 * USB įkrovimo kabelis

1 * Peilis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *