• Namuose
  • Dėvėti Dalys
  • Priekabos 4pcs Guolių Bičiulių Pakeitimo 1.98 colių RV Rato Guolis Gynėjas Su Silikono Priekaba Guolių Dulkių

Priekabos 4pcs Guolių Bičiulių Pakeitimo 1.98 colių RV Rato Guolis Gynėjas Su Silikono Priekaba Guolių Dulkių

€59.90 €29.95
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Aprašymas:

Priekabos yra pagaminta iš aukštos kokybės medžiagų, turi daug funkcijų ir gali būti plačiai naudojamas.

Savybės:

1. Patogus Dizainas: tinka 1.98 colių ratų tepalas skylę, lengvas ir kompaktiškas, paprasta nešiotis ir laikyti.

2. Aukštos kokybės Medžiaga: pagamintas iš aukštos kokybės aukščiausios kokybės Nerūdijančio Plieno ir Silikono medžiagų, patvarus, saugus naudoti, ir nėra lengva sulaužyti arba deformuotis.

3. Plačiai Taikoma): praktiška ir lengva naudoti, ji gali būti plačiai naudojamas universalus priekabų, sniegaeigiai, valčių, motorinių namuose, visi visureigiai ir pan.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Priekaba

Medžiaga: Nerūdijantis Plienas, Silikonas,

Svoris: apie 900g

Dydis: apie 5.12*5.12*5.1 cm/2.02*2.02*2.01 colių(bendras)

Pakavimo Sąrašas:

4* Priekabos

Pastabos:

Produkto dydis/nuotraukos bus išmatuotas rankiniu būdu.Prašau, atleisk man už nedidelį nukrypimą.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Praktiniai Reikmenys ], Įskaitant 4pcs RV ratų guolių apsaugos priemonės su priekaba-guolių dulkių apima viduje, Priekabos yra naudingas daiktas išlaikyti spaudimą ir išlaikyti guolių tepalu, ir gali užkirsti kelią vandens ir dulkių patekimo į rato guolis.

2. [ Medžiagų, Gera Kokybė ] Rato Guolio Apsaugų yra pagamintas iš aukštos kokybės nerūdijančio plieno, įrengtas, su atitikimo silikono priekaba-guolių dulkių dangtelį, gali ir pratęsti tarnavimo guolis, turi gerą atsparus korozijai ir nėra lengva ardo arba deformuotis.

3. [ Nešioti Patogiai ] Tinka 1.98 colių ratų tepalas skylę, turintys tinkamą dydį, Bičiulių Guolių Dangteliai yra lengvas ir kompaktiškas, paprasta nešiotis ir laikyti, prašome įvertinti savo hub pagimdė prieš perkant produktą.

4. [ Lengva Įdiegti ] Priekaba Stebulės Dangtelis yra lengva įdiegti, tiesiog naudoja medienos gabalas nustatyti priekabos guolių dangtelį ant rato stebulė, ir tada naudokite plaktukas stumti jį į tinkamą gylį, atkreipkite dėmesį, kad valdyba ir plaktuku nėra įtrauktas, nereikia sudėtingų įrankių ar operacijos veiksmus.

5. [ Plačiai Taikoma ] Gali būti plačiai naudojamas universalus priekabų, sniegaeigiai, valtys, RVs, visi visureigiai ir pan, Priekaba Guolių Dulkės, leidžia jums saugiai vairuoti, yra praktiška, lengva naudotis ir turi daug įvairių programų.

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *