• Namuose
  • Namų Dekoras
  • Mini Skalbimo Mašina, 8L Nešiojamų Plovimo Mašina 3 Adjsutable Režimai, Sulankstomas Skalbimo Mašina, Tyliai Veikia, Mini Skalbimo Mašina

Mini Skalbimo Mašina, 8L Nešiojamų Plovimo Mašina 3 Adjsutable Režimai, Sulankstomas Skalbimo Mašina, Tyliai Veikia, Mini Skalbimo Mašina

€91.61 €45.80
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - OUSSIRRO
  • Medžiaga - plastikiniai

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

[8L Talpos ir Sulankstomas Dizainas] mini skalbimo mašina, sulankstomas dizainas, kad yra prasidėjusios dydis 29 x 29cm/11.4 x 11.4, vardinis tūris yra apie 8L.Ir sulankstyti dydis yra apie 29×14cm/11.4 x 5.5.Sulankstomas dizainas, kad būtų lengva saugojimo be pradėjimo laisvos vietos.Mini skalbimo mašiną, gali turėti iki 2.4 svarų, kad būtų praktiška naudoti kasdien.

[Švelnus ir Efektyvus Valymo] Šis mini skalbimo mašina 10W ir priima naujas bangų struktūrą, 10 minučių greito skalbimo, imituojančius rankų plovimas imtynių, minkymo, gręžimo, drebulys.Veiksmingai ir švelniai valyti.Giliai ir veiksmingai pašalinti dėmes.Sukurta intymių drabužių (apatinis trikotažas), klasifikacija valymas, daugiau higienos ir švaresnis.

[3 Režimai ir Tyliai] Šis mini skalbimo mašina turi 3 reguliuojamas režimai. 10min standartas skalbinių, 15min medvilnės minkštas plauti ir 2min pusiau nusausinti.Ir mini skalbimo mašina priima triukšmo mažinimo varikliu, variklio skyriuje yra skirtas apačioje ir svorio kriauklės leidžia dirbti sklandžiai, be drebulys ir veikia tyliai.

[Aukštos Kokybės Medžiaga] Šis mini skalbimo mašina yra pagaminta iš aukštos kokybės ABS medžiaga, kuri yra stipri, senėjimo atsispirti, aukštos temperatūros atsispirti ir nėra lengva geltonuoja.Nerūdijantysis, net pateikimas drėgnoje aplinkoje nereikia nerimauti dėl rūdžių lengvai.

[Platus Taikymas] Šis mini skalbimo mašina yra ideali vieta skalbimo šviesos drabužiai, kurie turi būti plaunami atskirai, pavyzdžiui, vaikiški drabužiai, apatiniai drabužiai, rankšluosčiai, kaklaraiščiai, kojinės, marškinėliai, undershirts, žaislai ar kiti smulkūs daiktai.Puikiai tinka bendrabutyje, butai, RVs, kempingų keliones ir daugiau.

Aprašymas

Šis mini skalbimo mašina yra kompaktiškas ir sulankstomas.Nominalus tūris apie 8L, 3 reguliuojamas rūšių, kurios gali padaryti švelniai ir veiksmingai valyti.Tyliai ir patvarios, patogios naudoti kiekvieną dieną.

Pagrindinis Bruožas

Vietos Taupymas: mini skalbimo mašina gali būti švelniai paspauskite žemyn įmaišykite į kompaktiškas dydis.Erdvės taupymo ir lengvai įdedamas į kambarį, balkonas, skalbimo kambarys ir daugiau.

Nešiojamieji: mini skalbimo mašina yra sukurta su rankena, kad būtų lengva nešiotis.Sulankstomas dizainas gali būti lengvai įdėti į lagaminą atlikti, kelionės, kempingas, verslo kelionės, bendrabučio ir daugiau.

Specifikacija

Pavadinimas: Mini Skalbimo Mašina

Medžiaga: ABS

Vardinė įtampa: 12V

Galia: 10W

Nominalus tūris plovimo kibiras: 8L

Sulankstyti matmenys: 29×14cm/11.4 x 5.5

Prasidėjusios Dydis: 29 x 29cm/11.4 x 11.4 į

Kištuko Standartas: UK

Stiliaus(Neprivaloma): Žalia, Violetinė

Pastaba:

1.Gali būti ir nedideli skirtumai tarp nuotraukos ir tikrosios spalvos preke.Mes stengiamės parodyti jums tikslią spalva

2.Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl rankinis matavimas.

1 X Mini Skalbimo Mašina

1× Maitinimo Laidas

1 X Naudojimo Instrukcija

Mini Skalbimo Mašina, Medžiaga Plovimo Mašina ,Mažas Padėklas

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *