• Namuose
  • Sporto Ir Kūno Pastato
  • Patogus Dizainas Sporto Kelio Užtvarai X formos Kryžiaus Suspaudimo Dirželis, Dirželio Suspaudimas Kvėpuojantis Kelio Užtvarai

Patogus Dizainas Sporto Kelio Užtvarai X formos Kryžiaus Suspaudimo Dirželis, Dirželio Suspaudimas Kvėpuojantis Kelio Užtvarai

€8.55 €5.39
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Amžius - Universalus

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Aprašymas:

Savybės:

Stabdžių Trinties Atgal Dizainas: kelio atgal pagalvėlės yra siuvami su minkšto tinklelio audinys išvengti suspaudimo ir trinties tarp reguliuojami dirželiai ir odos.Sutampa, dirželiai gali suteikti jums tinkamą suspaudimo ir parama, o dėl funkcionalumo, užpakalinės akies, jie nebus sužeistas ar patrinti kojas.

Tinkamą Apsaugą ir Paramą: Palyginti su reguliariais antkelius, reguliuojamas antkelius idealiai tinka geriau teikti paramą ir apsaugą, po kelio traumos ar operacijos.Tinka artrito, sausgyslių, menisko ašaros, patempimų, kelio sąnario dislokacija, bursitas, ir osteoartritas.

Reguliuojamas Įtampa: koreguojant elastinga diržo tvirtinimo detalės, užtikrinti tinkamą sandarumą.Puikiai tinka kelio sąnario įtvaras suteikia pakankamą paramą ir suspaudimą, gerina kraujo apytaką ir mažina kelio sąnario skausmą ir diskomfortą.

Visą Dieną Komfortas: Lengvas, sugeria drėgmę ir prakaitą wicking audinio su didelius plotus orlaides, gali greitai pašalinti prakaito nuo odos, padės jums likti sausas visą dieną.

Girnelė Apsauga: X formos kryžiaus suspaudimo dirželiu aplink kelio girnelė gali išlaikyti slėgis kelio sąnario, sumažinti stresą dėl girnelė, ir užtikrinti stabilią paramą meniskas ir raiščių.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Spandex+nailonas

Spalva: Kontrastas spalva

Dydis,Ilgis,Tinka Šlaunies Apimtis

S,26cm,30-ne didesnis kaip 36 cm

M,26cm,36-42cm

L,26cm,42-48cm

XL,26cm,48-54cm

Pastabos:

1. Dėl šviesos ir ekrano nustatymas skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

2. Prašome leisti šiek tiek matmens skirtumas dėl skirtingų rankinis matavimas.

Komplektą Sudaro:

1 * Kelio Trinkelėmis

0 Atsiliepimai apie Produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *