• Namuose
  • Vaizdo Stebėjimo
  • Atsparus Vandeniui Silikonas Atveju Apsaugines Odos Saugumo Kameros Silikono Apsauga Nuo Dulkių Padengti Suderinama EufyCam 3 Fotoaparato Priedų

Atsparus Vandeniui Silikonas Atveju Apsaugines Odos Saugumo Kameros Silikono Apsauga Nuo Dulkių Padengti Suderinama EufyCam 3 Fotoaparato Priedų

€3.81 €1.71
Sandėlyje

  • Kilmės - Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas - tmddotda
  • Modelio Numeris - Už eufy Saugumo eufyCam 3

+ VISĄ INFORMACIJĄ APIE PRODUKTĄ

Atsparus Vandeniui Silikonas Atveju Apsaugines Odos Saugumo Kameros Silikono Apsauga Nuo Dulkių Padengti Suderinama EufyCam 3 Fotoaparato Priedų

Kulka Taškų:

1.Geras Medžiaga: Pagamintas iš aukštos kokybės silikono, šio fotoaparato korpusas yra specialiai suprojektuoti, kad tilptų jūsų eufyCam 3 puikiai ir išvengti įbrėžimų, įlenkimų ir kitos žalos.Ji taip pat puiki kokybė ir kompaktiška konstrukcija.

2.Kokybės Kontrolė Garantuoja: Pagamintas iš rūpesčių, silikono, šio fotoaparato korpusas yra lanksti ir patvari.Ji praėjo griežtus kokybės kontrolės bandymai, siekiant užtikrinti, kad jūsų pasitenkinimą.

3.Lengva Įdiegti: Jokių įrankių ar įgūdžių reikia, kad lengvai įdiegti kamerą ant minkštos žiūrėti fotoaparato korpuse, kuris yra kompaktiškas ir patvarus.Labai patogu naudoti.

4.Lengvas Valymas: Jūs neturite praleisti valandas plovimas žiūrėti jūsų vaizdo kameros korpuso.Tai paprasta valyti ir padės jums sutaupyti laiko.Tiesiog nuvalykite su drėgnu skudurėliu nuvalykite dulkes ir purvą.Kaip patogu yra tai, kad.

5.Pilna Apsauga: Su briauna įvyniojimas dizainas ir didelio tikslumo pjovimo, šiuo atveju, užtikrinama, kad krašto kameros yra visiškai integruota į bylą, suteikiant gerai ir ilgalaikę apsaugą.

Tai specialiai sukurta žiūrėti vaizdo kameros dangtelis yra pagamintas iš kokybiškos medžiagos, kuri yra patvari ir lengva naudoti.Ji padės jums sutaupyti laiko ir vargo.Krašto kameros yra visiškai integruota į bylą, todėl ji negali trukdyti jūsų žiūrėjimo patirtį.Gauti jūsų šiandien ir mėgautis ramybe.

Specifikacija:

Produkto Pavadinimas: Žiūrėti Fotoaparato Korpusas

Gaminio Medžiaga: Silikonas

Produkto Spalva: Juoda

Gaminio Dydis: 13*6.7*7CM/5.12*2.64*2.76 Į (vidut.)

Produkto Svoris: 40 G (vidut.)

Pakavimo Sąrašas:

1 * Žiūrėti Vaizdo Kameros Korpusas

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir kameras, gali būti spalva skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, gali būti klaida produkto dydžio.

1 Atsiliepimai apie Produktą

  • Author

    puikus produktas, įrengtas, pavyzdžiui, pirštinių... labai rekomenduoju. greitas pristatymas

    Anon - 2023-08-12

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas.
Jūsų įvertinimas *